Audiovector QR7 SE bílé

Model QR 7 SE je nejvyšší vlajkovou lodí řady QR SE, která je vybavena obrovským 2×8palcovým basovým systémem, 6palcovým středovým reproduktorem a příjemným, ale detailním výškovým reproduktorem AMT. Tento reproduktor je ideální pro nezatěžující a dynamic

Kód:
qr7sew
Výrobce:
Cena s DPH: 139 990 Kč
Cena bez DPH: 115 694,21 Kč
Skladová dostupnost:
Na objednání

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Audiovector QR7 SE bílé

Audiovector QR 7 SE

Všechny nové modely SE mají na předních panelech a látkových mřížkách decentní, elegantní, ale přesto velmi dobře rozpoznatelné zlaté mosazné odznaky. Nové firemní špičkové dvojité kryogenní polypropylenové měděné kondenzátory jsou výsledkem neustálého poslechu, měření a zlepšování. Poskytují výškovým reproduktorům AMT ty nejlepší možné podmínky pro ještě sladší, detailnější a otevřenější zvuk. Použití kryogenně ošetřeného vedení z čisté mědi a tlumicího materiálu Audiovector Nanopore vytváří hladkou a přirozenou hudební reprodukci. Basové měniče Audiovector Pure piston s dvojitým magnetem mají schopnost pracovat jako dokonalý píst v několika oktávách frekvenčního pásma bez zkreslení, které se obvykle vyskytuje u hliníkových/diamantových měničů. To znamená, že hudba zní vřele, přesně a detailně, ale zároveň dynamicky a muzikálně.

QR Special Edition je výsledkem neustálých inovací, jejichž cílem je přiblížit posluchačům duši původní hudby… a přimět je, aby hudbu skutečně cítili.

Vylepšení, kterých si všimnete již při prvním tónu:

– Nové kondenzátory vlastní konstrukce vedou k čistším výškám a lepšímu vykreslení detailů.

– Vylepšený odvod tepla prostřednictvím rezistorů s kovovým pouzdrem přináší ještě stabilnější přesnost při vysokém výkonu.

– Kryogenicky ošetřené vnitřní vedení zlepšuje dynamiku a detaily.

– Strategicky umístěný tlumicí materiál Nano Pore zvyšuje otevřenost středních frekvencí.

– Optimalizace bassreflexu zvyšuje přesnost basů.

 

Web výrobce.

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Monitor Audio Silver 500 7G black oak

EISA 2021 Vlajková loď nové řady Silver 7G je právě model 500 Natural Walnut. Elegantní, mohutné a zvukově přesné díky technologiím RST II, Waveguide II a novým výhybkám. S výkonem 250W a rozsahem 27 - 35000 Hz jsou vhodné i pro ...

Monitor Audio Silver 500 7G black oak
new
Kód: MonitorAudioSilver 25007Gblack oak
64 990 Kč bez DPH 53 710,74 Kč

Audiovector QR3 SE

Kompaktní sloupové 2,5-pásmové reprosoustavy. Cílem konstrukce řady QR SE bylo nabídnout nejpokročilejší technologie v dokonale zpracovaném a proporčně vyváženém high-endovém balení.

Audiovector QR3 SE
Kód: 722443SE
64 990 Kč bez DPH 53 710,74 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0