REL No.25

Kód:
relno2
Výrobce:
Cena s DPH: 205 000 Kč
Cena bez DPH: 169 421,49 Kč
Skladová dostupnost:
1 - 2 dny

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: REL No.25

 KRÁSA, SÍLA A RYCHLOST

Č. 25 kombinuje výkon velmi spolehlivého zesilovače o výkonu 1 000 W, s lehkým a dokonale vyváženým 15 “ovladačem z uhlíkových vláken. To vše je řízeno našimi legendárními filtry a vlastními crossovery se 2 samostatnými parametrickými ekvalizéry, které umožňují pozoruhodně plochý odezvu v místnosti při zachování rychlosti a rozlišení, pro které jsou známy moderní REL.
Chceme, aby si naši zákazníci užili všechen tento výkon, aniž bychom se omezovali pouze na několik místností, takže jsme do každého č. 25 zabudovali naše legendární bezdrátové přijímače LongBow ™. Tento design využívá nulovou kompresi, což vede k ohromující dynamice a rozšíření basů bez je připoután k kabelu a zároveň poskytuje kvalitu zvuku srovnatelnou s pevnými kabely našich konkurentů. Je to jen další příklad toho, jak se snažíme nabízet kompletní a promyšlená řešení.
Reprodukce dokonalosti
Když ve světě zažíváme basy v reálném čase, nastává s výškou. Udeří do našich dutin, kopne do našich dutin hrudníku, rachotí po podlaze a přenáší mocenskou moc a majestátnost. Naše pole referenčních čar umožňuje, aby se basy objevovaly přirozeněji a přidávaly komponentu výšky, jak se šíří v místnosti. Spodní jednotka zesiluje nejhlubší podtexty, plazí se a duní přes podlahu, čímž způsobuje chvění místnosti. Prostřední umístění poskytuje ostrý útok a artikulaci kopových bubnů nebo jakékoli přechodné události. Jednotka uděluje třepotání a třpyt všech druhů nástrojů plovoucích ve vzduchu. Vytváření referenčních linií zobrazuje svatý grál zážitku REL a je k dispozici pouze u našich referenčních produktů.
Protože 90 procent energie produkované systémem sídlí v basových oblastech, jsou pole referenčních čar magickým prvkem, který chybí v mnoha jinak nejmodernějších systémech. Tuto vzdušnost, průhlednost a samozřejmě sílu bez námahy, kterou zprostředkovávají pole referenčních čar, si nelze představit, lze ji zažít pouze osobně.
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0