Primare R15 black

Kód:
r15b
Výrobce:
Cena s DPH: 24 990 Kč
Cena bez DPH: 20 652,89 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Primare R15 black

Jedním slovem vynikající například k přenoskám Hana EL, ML, Ummi, R35 – MM/MC phono předzesilovač

R15 – MM/MC phono předzesilovač

R15 je oceňovaný kompaktní MM/MC phono předzesilovač, který poskytuje ideální rozhraní mezi nízkoúrovňovým výstupem pohyblivého magnetu nebo pohyblivé cívky phono kazety a linkovými vstupy vašeho hi-fi systému.

R15 jmenoval AVTech Media 2020/2021 Nejlepší Phono StageHiFi+ Innovation Award 2021R15: Phono předzesilovač Primare R15R15: Primární R15R15: Věda k vítězství

EISA PHONO PREAMP 2020-2021 Primere R15

"Je to ideální rozhraní mezi vysoce kvalitním gramofonem a linkovým vstupem vašeho zesilovače."

S potěšením oznamujeme, že již třetím rokem po sobě byl jeden z našich nových modelů oceněn prestižní cenou EISA. Je potěšující poznamenat, že Hi-Fi panel EISA nejen uznal R15 MM/MC Phono předzesilovač pro jeho vynikající výkon, ale také uznal vlajkovou loď R35, na které je založen jeho obvodový design, který v každém zvuku Primare identifikuje jako „ mix hmotnosti a hmoty spojený s detaily a rozlišením.”

Technika

Phono předzesilovač R15 MM/MC je navržen tak, aby poctivě věrně zesiloval jemný signál z jakékoli kazety, se kterou je spárován.

Přestože je umístěn v našem kompaktním tříčtvrtečním skříni řady 15, stejná péče a řemeslo, které určuje design většího a o něco schopnějšího phono předzesilovače R35 MM/MC, ovlivnilo i design R15, což umožňuje všem obvodům spolupracovat sympaticky. pro vynikající zvuk a větší věrnost. S dostatečným ziskem pro zesílení signálu z prakticky jakéhokoli pohyblivého magnetu nebo pohyblivé cívky phono kazety a velmi flexibilní nastavení vstupu umožňuje ideální přizpůsobení systému.

Vzhled a dojem ze Skandinávie

Věříme, že každý aspekt našich produktů – způsob, jakým vypadají, uspokojivý pocit z ovládání – přispívá k celkovému zážitku ze života s Primare. Výsledkem je, že produkty Primare vyzařují znaky skandinávského designu – jednoduchý, elegantní design s přístupnou a snadno pochopitelnou funkčností.
Příkladem toho je tlačítko pohotovostního režimu diskrétně umístěné v logu Primare na čelním panelu našich modelů R15, R35 a A35.2 – nebo jak říkáme lagom, ani moc, ani málo, vše v rovnováze, proporcích a harmonii.

 

 
 
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0