DENON DHT-S516H

Kód:
dht516
Výrobce:
Cena s DPH: 18 490 Kč
Cena bez DPH: 15 280,99 Kč
Skladová dostupnost:
1 - 2 dny

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: DENON DHT-S516H
Vylepšete si zvuk oblíbených filmů, hudby nebo počítačových her o výjimečnou prostorovost, čistotu a sílu pomocí soundbaru Denon DHT-S516H s bezdrátově připojeným subwoofrem a podporou technologie HEOS. Denon DHT-S516H má bi-ampově napájené středo-basové a výškové měniče podpořené pokročilým DSP zpracováním zvuku, podporuje přehrávání zvuku ve vysokém rozlišení a v neposlední řadě disponuje opravdu výkonným bezdrátovým subwoofrem. Televizi si připojíte snadno jediným HDMI kabelem, HDMI výstup disponuje podporou zpětného audio kanálu (ARC). DHT-S516H si poradí i s dekódováním prostorového zvuku v Dolby Digital, Dolby Digital Plus a DTS. Pokud byste si rádi hudbu streamovali bezdrátově z oblíbených online služeb, bez problémů můžete, protože tento soundbar disponuje multiroom technologií HEOS, podporuje také AirPlay 2 a Bluetooth. Pohodlné ovládání Vám pak nabízí ovládání hlasem díky podpoře hlasových služeb Amazon Alexa nebo Google. Pro snadnou instalaci a spuštění jsme přibalili veškeré potřebné kabely.
Vlastnosti
••
OHROMNÝ PROSTOROVÝ ZVUK DOMÁCÍHO KINA
Dva středo-basové měniče napájené bi-ampově, dva vysoko-tónové měniče a pokročilé zpracování zvuku DSP čipem v kombinaci s výkonným bezdrátově připojeným subwoofrem se dvěma měniči Vám zaručeně vytvoří zcela neočekávaný zvukový zážitek plný prostorovosti a bohatých basů při sledování oblíbených filmů a seriálů.
Podporuje Oblíbené Formáty Prostorového Zvuku
Bez ohledu na to co sledujete nebo posloucháte, díky schopnosti dekódovat prostorový zvuk z Dolby Digital, Dolby Digital Plus a DTS, máte jistotu prostorového zvukového zážitku, který Vám zcela vtáhne do děje.
4K HDMI s Podporou ARC
HDMI vstup a výstup podporují zpětný audio kanál (Audio Return Channel - ARC) pro pohodlné připojení soundbaru k televizi jediným kabelem. Také podporuje 4K s HDCP 2.2, Dolby Vision a HDR10.
Snadné Nastavení
Do balení soundbaru DHT-S516H jsme dali vše potřebné, abyste se vyhnuli frustrujícímu shánění kabelů – najdete zde optický, HDMI, napájecí, ethernetový kabel a kabel pro IR čidlo. Stačí jen vše připojit a začít si užívat dokonalé domácí kino. DHT-S516H jsme navrhli tak, aby fungoval* s každou televizí – nemusíte tedy mít obavy z kompatibility.
Bezdrátové Streamování Hudby Pomocí HEOS
Bezdrátové streamování hudby máte k dispozici díky vestavěné technologii HEOS. Poznejte bezdrátové ozvučení s možností distribuce zvuku do celé domácnosti s použitím bezplatné aplikace HEOS app, která je dostupná jak pro iOS, tak pro Android. To, zda si budete chtít nechat hrát hudbu v jedné místnosti, nebo více najednou, případně v každé místnosti úplně jinou skladbu, bude pouze na Vás – stačí si pořídit domů naše AV přijímače, Hudební systémy, soundbary nebo reproduktory s integrovanou technologií HEOS. Schopnost přehrávat hudbu z online služeb, jako jsou Spotify (placená verze Premium nebo bezplatná zkušební verze), TIDAL, internetová rádia TuneIn, SoundCloud, Amazon Music, Napster, Deezer nebo z lokálních hudebních knihoven uložených v počítači, je v systému HEOS připravena k okamžitému použití kdykoliv budete mít chuť na poslech oblíbených skladeb.
 
Spolupracuje S Amazon Alexa
Stačí jen snadno nainstalovat a aktivovat bezplatný balíček schopností HEOS Home Entertainment Skill a začít ovládat systém pomocí hlasu a služby Amazon Alexa. Stačí jen říct a soundbar DHT-S516H změní hlasitost, přeskočí skladbu, co Vás nebaví na další a mnoho dalšího. Pro fungování vyžaduje samostatný nákup zařízení Alexa Amazon Echo, Dot nebo podobného + instalaci aplikace Alexa app.
Spolupracuje S Google Assistant
Spusťte si oblíbenou skladbu přes aplikaci HEOS app a následně hlasem požádejte Google Assistant o změnu hlasitosti, přehrání, pozastavení nebo přeskočení skladby, případně další funkce. Pro fungování vyžaduje samostatný nákup zařízení Google Home, Google Home mini nebo podobného + instalaci aplikace Google Assistant app.
Spolupracuje S Apple AirPlay 2 a Siri
Na soundbaru DHT-S516H můžete streamovat hudbu bezdrátově také pomocí AirPlay 2, případně díky této funkci můžete vytvořit skupinu s dalšími kompatibilními reproduktory s AirPlay a zaplnit tak celý Váš dům hudbou najednou.
Oblíbenou hudbu můžete streamovat z online služeb jako jsou Apple Music a Spotify nebo se můžete dívat na videa na YouTube a Netflix z pomocí jakéhokoliv iPhone, iPad, Mac Apple TV zařízení s perfektně synchronizovaným zvukem mezi reproduktory a AirPlay 2 zdrojem.
Funkce AirPlay 2 podporuje také více zónové ozvučení (multi-room) – umožňuje bezdrátové streamování obsahu do více AirPlay 2 kompatibilních zařízení najednou s vylepšenou funkcí zvukové rezervy pro bezproblémové přehrávání bez výpadků. AirPlay 2 dokáže ovládat nebo seskupovat kompatibilní AirPlay zařízení přes aplikace Apple Music nebo Home app. AirPlay 2 lze aktivovat z aplikace nebo vlastním hlasem pomocí služby Siri umožňující hlasové ovládání.
 
Streamování Hudby Přes Bluetooth
Stačí se připojit a začít přehrávat hudbu přímo z chytrého telefonu, tabletu nebo jiného kompatibilního zařízení.
Podporuje Všechny Oblíbené Formáty Pro Streamování
Poznejte skutečně dokonalý zvuk při poslechu skladeb ve vysokým rozlišení, když je budete streamovat po síti z počítače nebo z připojeného USB disku na který jste si skladby dříve uložili. Podporuje nejnáročnější vysoce kvalitní audio a poradí si s přehráním audio formátů ve vysokém rozlišení včetně DSD (2.8, 5.6 MHz), FLAC, WAV, ALAC (192/24), MP3, WMA a AAC souborů.
Režim Film, Hudba a Noc
DHT-S516H je vybaven speciálními přednastavenými režimy ekvalizéru, které jsou optimalizované pro poslech filmů a hudby. Když si chcete užít akční scény bohaté na hluboké basy a zároveň mít dokonale přehledný zvuk dialogů, vyberte si režim Film. Pokud chcete širší hudební scénu a rovnoměrnější rozprostření zvuku, vyberte si režim Hudba. Nebo, jakmile potřebujete abyste nerušili ostatní členy domácnosti při nočním sledování filmů, zvolte si režim Noc a soundbar utlumí basy a zvýrazní dialogy.
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0