Sennheiser AMBEO Soundbar

Kód:
SAMBEO
Výrobce:
Cena s DPH: 65 000 Kč
Cena bez DPH: 53 719,01 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Sennheiser AMBEO Soundbar

Nejlepší Soundbar na trhu, který vám opravdu vytvoří Dolby Atmos a 3D zvuk bez pomoci přídavných repro. Výborný i na přehrávání hudby s možností Tidal v Dolby Atmos a 3D.  Nový firmware umožňuje Spotify a Tidal Connect, AirPlay 2.  Akce do vyprodání 10 kusů.

 

Poslechněte si budoucnost domácího kina v jednom krásném baru.

Sennheiser AMBEO Soundbar, který využívá výkon systému domácího kina s více reproduktory v jednom elegantním a nejmodernějším zařízení, poskytuje 3D domácí audio zážitek, jaký jste nikdy předtím neslyšeli

Vytvořte si zvukový zážitek na studiové úrovni s AMBEO Soundbar

Navrženo tak, aby produkovalo realističtější výšky a hloubky, více rozměrů a jemnějších detailů, než jste si kdy dokázali představit. Sennheiser AMBEO Soundbar vám umožní přizpůsobit si poslechový zážitek pomocí vestavěného ekvalizéru a tří režimů technologie AMBEO 3D na míru, pomocí kterých můžete upravit výstup podle svého individuálního vkusu.

 

Sennheiser AMBEO Soundbar – ucítíte to. Nemůžeš si pomoct, ale cítíš to.

Náš AMBEO Soundbar obsahuje pět vyhrazených vysoce věrných výškových reproduktorů, které poskytují zvuk ve studiové kvalitě, šest vysokotónových basových reproduktorů produkujících extrémní 30Hz basy a středotónové vokály znovu vytvořené s dechberoucí přesností. Společně vytvářejí 3D domácí audio zážitek, jaký jste nikdy předtím neslyšeli.

Nový způsob, jak zažít AMBEO Soundbar

AMBEO Soundbar, nejlépe znějící soundbar na světě, je stále lepší. Se spuštěním zcela nového operačního systému AMBEO|OS dostává velkou aktualizaci, která rozšiřuje jeho ekosystém o podporu AirPlay 2, Spotify Connect a TIDAL Connect. Svěží nový uživatelský zážitek nabízí zcela nová aplikace Smart Control App a nové rozhraní webového prohlížeče, které kombinují nádherný moderní design s snadným a citlivým ovládáním.

Nový způsob, jak zažít AMBEO Soundbar

Zvuk podle vašich představ s funkcí Smart Control

Společnost Sennheiser uvedla na trh zcela novou verzi své aplikace Smart Control App , která poskytuje snadné ovládání zvuku a přizpůsobení pro nejnovější inteligentní a připojená sluchátka Sennheiser a AMBEO Soundbar.

Zvuk podle vašich představ s funkcí Smart Control

Program Sennheiser AMBEO: kompletní pohlcující zvukový zážitek

Vše, co slyšíte ve skutečném světě, je pohlcující. S AMBEO vám Sennheiser dodává komplexní 3D audio technologie a řešení, abyste dosáhli co nejpřirozenějšího a pohlcujícího zvukového zážitku v aplikacích, jako je domácí zvuk 3D, 3D nahrávání a mixování zvuku, VR/XR a výstavy. Slibem AMBEO je umožnit posluchačům zažít a utvářet nové perspektivy a reality ve zvuku.
Díky audio řešením, která zachycují a zesilují skutečný život (AMBEO VR Mic a AMBEO Smart Headset), AMBEO vybavuje tvůrce obsahu jedinečnými nástroji, aby ovlivnili své publikum. Pro posluchače, kteří lační po dechberoucích emocích, promění výstavy AMBEO (Pink Floyd atd.) a Sennheiser AMBEO Soundbar každý okamžik v nadpřirozený zvukový zážitek.

Co je v krabici?

  • Soundbar AMBEO
  • Dálkové ovládání včetně lithiové baterie
  • Kalibrační mikrofon
  • VYSOKORYCHLOSTNÍ KABEL HDMI®
  • Napájecí kabel
  • Uživatelské návody
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0