Chord Hugo M Scaler – DAC a upsampler stříbrná

Kód:
ChhugoMScalerS
Výrobce:
Cena s DPH: 104 990 Kč
Cena bez DPH: 86 768,60 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Chord Hugo M Scaler – DAC a upsampler stříbrná

Hugo M Scaler je vysoce pokročilý upscaler, s potenciálem dodatečného vylepšení zvuku digitálního audia, jenž byl stejně jako ostatní produkty této společnosti kompletně navržen a vyroben ve Velké Británii,

Zařízení používá jedinečnou a nejpokročilejší technologii filtrování, která umožňuje rozšíření standardní frekvence 44,1 kHz na 705,6 kHz (což je 16krát více než přirozené rozlišení CD) a přenos takového signálu do příslušného D/A převodníku; připojením D/A převodníků Chord Electronics s duálními BNC vstupy, jako jsou DAVE, Qutest nebo nový Hugo TT 2, zvyšuje kapacitu zařízení až na 768 kHz (s daty 96 kHz).

Hugo M Scaler přináší bezkonkurenční výhody WTA (Watts Transient Alignment) založené na technologii FPGA, díky níž můžete výrazně vylepšit kvalitu zvuku. Ačkoli je navržena pro použití s D/A převodníky Chord Electronics (pro dosažení maximálních mžností upscalingu), může být Hugo M Scaler použit pro práci s jakýmkoli DAC´em vybaveným příslušnými vstupy, pokud to samozřejmě umožňují jeho dekódovací schopnosti. 

Hugo M Scaler dokáže zlepšit kvalitu zvuku každého audio systému (s digitálním zdrojem), ať už se jedná o sluchátkový zesilovač nebo stacionární audio sestava.

Hugo M Scaler je vybaven pěti digitálními vstupy (2x BNC, 2x optický, USB Typ-B) a nabízí širokou škálu připojení. Vstup USB je kompatibilní se soubory DSD a PCM (až do DSD 256), při upsamplingu DSD na PCM pomocí patentovaného filtru, dochází k výraznému vyčištění zvuku v podobě šumů a dalších nežádoucích interferencí obecně obsažených v DSD. Hugo M Scaler může vysílat signál jedním ze tří výstupů: optickým, S / PDIF nebo galvanicky izolovaným dvojitým BNC. Posledně jmenovaný je právě ten, jenž po připojení k dedikovaným D/A převodníkům Chord Electronics umožňuje upscaling na maximální rozlišení (768 kHz s daty 96 kHz). Hugo M Scaler byl vytvožen speciálně pro řadu TT, takže jeho rozměry ideálně kopírují zesilovač TToby a DAC Hugo TT a umožňují tak vytvořit vysoce pokročilý audio systém, jenž zároveň nezabírá příliš mnoho místa. 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
NAD M66
Kód: NAD.M66_4
146 990 Kč bez DPH 121 479,34 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0