Chord Symphonic - stříbrná

Kód:
ChordSymphoS
Výrobce:
Cena s DPH: 95 000 Kč
Cena bez DPH: 78 512,40 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Chord Symphonic - stříbrná

Britská společnost Chord Electronics je předním světovým výrobcem high-end audio produktů. Vytvářením nejlepších hi-fi, domácích kin a profesionálních audio zařízení, posunuli hranice inovací. Výrobky Chord jsou známé pro své pokročilé technologie na celém světě. Disponují mimořádným výkonem a bezkonkurenčními designovými prvky a transparentností.

Stereo zesilovač Chord Electronics TToby se může ideálně hodit do kompaktních životních prostředí, ale nenechte se oklamat. TToby i přes svou velikost poskytuje nejčistší zvukový zážitek.

Vysoce kvalitní hi-fi systém s menšími rozměry.
TToby byl navržen tak, aby doplňoval stolní DAC/sluchátkový zesilovač, Hugo TT2 a sdílí stejný kompaktní tvar jako jeho partner. Kombinace Hugo TT a TToby poskytuje vysoce kvalitní hi-fi systém s menšími rozměry a prostorovou úsporou. Navzdory své velikosti stanoví TToby nové standardy pro malé zesilovače a plně využívá proprietární zesilovací technologii a konstrukční know-how společnosti Chord Electronics.

Kombinace Hugo TT/TToby.
Přidání zesilovače TToby umožňuje majitelům stolního DAC Hugo TT plně využívat zařízení jako „digitální předzesilovač“, bez námahy ovládat širokou škálu reproduktorů, velkých i malých, a navíc schopnost sluchátkového zesilovače Hugo TT. TToby je 100 wattový design, který má nevyvážený a vyvážený vstup, aby využil XLR výstupu Hugo TT. Kombinace Hugo TT/TToby nabízí špičkovou DAC a zesilovací technologii přes sluchátka a reproduktory, čímž poskytuje naprostou flexibilitu v rámci požadavků rušných domácností.

Výstupní výkon 100W RMS / na kanál při zkreslení 0,016% pro 4 ohmy

Frekvenční rozsah 5Hz – 100kHz +/– 0.5dB Signal/Šum Lepší než –103 dBSeparace kanálů Lepší než 95 dB

Vstupní impedance 100 ohms Vstupní kapacita <32pf Výstupní indukce 2.6 μH Nominální zesílení 30dB Stabilita Nepodmíněná

Rozměry (v x š x h) 235 x 225 x 55 mm

Hmotnost 3,75 kg Barevné provedení Černý, Stříbrný

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0