Audioquest NRG Thunder/ High-Current EU - 2m

Kód:
qthunder0020
Výrobce:
Cena s DPH: 33 690 Kč
Cena bez DPH: 27 842,98 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Audioquest NRG Thunder/ High-Current EU - 2m

Série napájecích kabelůAudioQuest Storm je velkým krokem vpřed, nebo spíše obrovským skokem do nové třídy.Díky bezprecedentní kombinaci typické impedance 0 ? a nízkého odporu (Z), přináší řada vysoko-proudých napájecích kabelů výrazně lepší výsledky než většina jiných existujících napájecích kabelů, bez ohledu na velikost a množství použitého kovu.Napájecí kabely STORM tak významně ovlivňují kvalitu zvuku a posouvají hranice na dosud netušenou úroveň.

Tiché pozadí a minimalizace elektrických problémů: PoužitýNoise Dissipation System NDS (Systém rozptylu šumu) je daleko sofistikovanější než v minulosti (US Patent # 8988168) a napájecí kabely řady STORM tak využívají stejné technologie jako výkonové produkty Gartha Powella – vynikající síťové filtry NIAGARA. Kabely řady STORM snižují šum a čistí pozadí stejným způsobem, tedy bez ztráty detailů v signálu.

Optimalizace vlastností elektrické izolace: Společností AudioQuest vyvinutý a patentovaný systém Dielectric-Bias System (US Patent # 7126055) je využíván u mnoha AudioQuest kabelů již dávno. Tento DBS systém velmi efektivně snižuje nelineární zkreslení způsobené dočasným uchováním energie v izolaci kabelu. Nicméně, v napájecích kabelech řady STORM, je poprvé DBS implementován více strategicky, než kdy předtím – redukuje šum dielektrika ve významně širším pásmu a s vyšší efektivností brání jeho rozptýlení. Žádné interakce mezi prameny, eliminace rušení vznikajícího křížením vláken: Využitím vodičů s pevným jádrem, nedochází ke kontaktu mezi jednotlivými vlákny a k žádnému ze zkreslení, které s sebou nese. Vzhledem k vynikající kvalitě použitých kovů, mají vodiče výrazně hladší povrch, čímž je minimalizováno zkreslení i RF šum.

VODIČE S PEVNÝM JÁDREM Z VYSOCE ČISTÉ MĚDI S DLOUHÝM ZRNEM (LGC)

U kabelu THUNDER jsou všechny vodiče pevné, vyrobené z extrémě čisté mědi s hladkým povrchem (LGC).Vodiče s pevným jádrem zabraňují vzájemnému působení mezi jednotlivými vodiči, což bývá hlavním zdrojem intermodulačního zkreslení. Dokonalehladká a čistá měď PSC+ eliminuje zrnitost a zaručuje dokonale čisté pozadí oproti OFHC, OCC, 8N a dalším prémiovým druhům mědi.

AudioQuest napájecí kabely řady STORM jsou tak skutečně optimalizovány díky systému minimálního odporu Low-Z a systému odstranění šumu Noise-Dissipation System, stejně jako mimořádné produkty ze série síťových filtrů NIAGARA.

THUNDER | High-Current:

  • Pevné vodiče z mědi s dlouhým zrnem (LGC)
  • Nekomprimovaný přenos vysokého proudu
  • Technologie rozptylu zemního šumu (US patent č. 9,373,439)
  • Nulová impedanční charakteristika (50 Hz - 1 MHz)
  • 72 V DC DBS systém polarizace dielektrika (US patent č. 7,126,055)
  • Směrové vodiče
  • Průměr vodiče 11 AWG (2,3 mm)
  • Konektory IEC C-15 / EU zástrčka nebo IEC C-20 (20A)
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0