Cardas Iridium Speaker cable 2x 5m bannana

Kód:
iridium5
Výrobce:
Cena s DPH: 29 625 Kč
Cena bez DPH: 24 483,47 Kč
Skladová dostupnost:
1 - 2 dny

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Cardas Iridium Speaker cable 2x 5m bannana
Iridium Speaker
Vhodné pro jakoukoli kombinaci zesilovačů a reproduktorů. Ideální pro dlouhé i krátké připojení. Iridum poskytuje bohaté středy se silnými basy a hladkými výškami. Kabel reproduktoru Iridium funguje jako produkt, který stojí mnohem víc. Tento kabel je velmi měkký a flexibilní svou velikostí.
Uživatelé Cardas rozpoznají Iridiovu fyzickou podobnost s našimi klasickými kabely Microtwin Interconnect a Twinlink Speaker. A ocení zvýšení výkonu. Po více než 20 letech jako opory v high-end audio byly tyto kabely v roce 2017 Iridiem úspěšně nahrazeny. Kabely Iridium jsou vývojem jejich předchůdců se zlepšením dielektrik a značně zvýšenou flexibilitou a pocitem. S Iridiem se přirozené výšky mísí s hladkým středem a rychlou odezvou basů pro velmi hudební kabel reproduktoru.
Kabely Iridium jsou v naší sestavě nejúspěšnějšími produkty, které obsahují vodiče Litz s poměrem stran zlaté. U Litzova vodiče má každý měděný pramen nevodivý smaltovaný povlak, který musí být vypálen tavidlem a pájecí nádobou před ukončením konektoru. S vodiči přicházejí výhody výkonu, včetně zmírnění kožního účinku. Nanesení povlaku Single Poly Nylon na naši měď však zvyšuje materiálové náklady a ukončení vodičů Litz je náročné na pracovní sílu, takže u našich vstupních produktů to není možné. Pro bi-wire jsou nutné propojky .
Iridium Speaker nahrazuje Twinlink Speaker v naší produktové řadě.
Technické specifikace:
Konstrukce
0,345 "OD, měď Cardas , dielektrikum PFA , vodiče 2 x 11,5 AWG , zlatý průřez , dvojitá axiální konstrukce , litz , neoprenová bunda .
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0