Audioquest Niagara 1200 + kabel AudioQuest NRG Y3 2m

Kód:
qniag1200
Výrobce:
Běžná cena: 33 790 Kč
Ušetříte: 8 800 Kč (26%)
Cena s DPH: 24 990 Kč
Cena bez DPH: 20 652,89 Kč
Skladová dostupnost:
Na objednání

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Audioquest Niagara 1200 + kabel AudioQuest NRG Y3 2m

Limitovaná sada s kabelem zdarma. V balení je AudioQuest NRG Y3 2m v hodnotě 4.990,- .

Skvělý systém je vybudován na pevném základu a základy začínají napájením. S AudioQuest Niagara 1200 zažijete poprvé jasnost, prostor, frekvenční a dynamický kontrast a důraz, vlastnosti, které Váš systém vždy byl schopen přenášet—jen kdyby měl správné napájení!

 

High-End síťový filtr Niagara 1200 představuje více než 20 let důkladného výzkumu, který přinesl osvědčené výrobky pro AC napájení určené pro audiofily, rozhlasové techniky a profesionální audio aplikace.

 

Niagara 1200 používá optimalizované vysokofrekvenční směrové vedeníkondenzátory s technologií vyvinutou společností Jet Propulsion Laboratories pro NASA a AC vstupní a výstupní kontakty ze silně postříbřené, extrémně čisté mědi a beryliové mědi, zajišťující dokonalou vodivost a vysoký výkon systému.

 

Součástí síťového filtru Niagara 1200 je nedestruktivní přepěťová ochrana s obvodem pro rychlé odpojení při extrémním přepětí. Akceptuje opakovaně přechodová přepětí a špičky až do 6000 V nebo 3000 A (maximum, které může zvládnout domácí nebo kancelářská elektrická instalace). Poškození z elektrických bouří nebo z výkyvů napájecí sítě je tak prakticky nemožné. V okamžiku, kdy se hodnoty napětí vrátí do bezpečného provozního rozsahu, ochranný obvod Niagara 1200 se automaticky přepne do provozního režimu.

 

Připojte Niagaru 1200 a zapomeňte na ni.

 

Niagara 1200 disponuje dvěmi zásuvkami označenými “HIGH-CURRENT“ navrženými tak, aby se pomocí obvodů nízko-impedančního diferenciálního filtru maximalizoval výkon napájených

zesilovačů nebo receiverů.

 

Ostatní AC zásuvky (pět) jsou optimalizovány pro audio předzesilovače, DAC převodníky, univerzální přehrávače, gramofony a další digitální zařízení nebo video produkty, využívající konstantní proudové napětí pro obvody zesilovače. Tyto zásuvky využívají patentovanou technologii AC Ground Noise-Dissipation System, spolu se sofistikovaným, řízeně optimalizovaným lineárním obvodem pro rozptýlení šumu v rámci co nejširšího pásma (více než 18 oktáv).

 

TECHNOLOGIE 

•  Ground Noise-Dissipation System: Je patentovaná technologie společnosti AudioQuest která výrazně snižuje rušení procházející skrze zemnící vodiče, aniž by byla ohrožena bezpečnost nebo možnost vytváření nízko-úrovňových zemních smyček.

•  Ultra-Linear Noise-Dissipation Technology: Technologie rozptýlení šumu,zajišťující účinný rozptyl šumu v co nejširší šířce pásma, bez nekonzistentních výsledků, které jsou typické při minimalizaci vícenásobných uzlů rezonančních špiček v mnoha síťových filtrech.

•  Low-Z AC Power Inlets and Outlets: Síťové vstupy a výstupy s nízkým napájecím napětím: Tyto vstupy a výstupy nabízí výhody vyplívající z vynikající přilnavosti a nižšího odporu beryliové mědi, ale také díky silnému postříbření, zajišťují co nejnižší impedanci na vyšších frekvencích, což umožňuje vynikající rozptyl šumu.

•  Non-Sacrificial Surge Suppression: Akceptuje častá přechodová přepětí a špičky až do 6000 V nebo 3000 A (maximum, které může zvládnout domácí nebo kancelářská elektrická instalace). Poškození z elektrických bouří nebo z výkyvů napájecí sítě je tak prakticky nemožné; připojte Niagaru 1200 a zapomeňte na něj.

Niagara 1200 dále využívá optimalizované vysokofrekvenční směrové vedení; kondenzátory s technologií vyvinutou společností Jet Propulsion Laboratories pro NASA a AC vstupní i výstupní kontakty ze silně postříbřené, extrémně čisté mědi a beryliové mědi, zajišťující dokonalou vodivost a vysoký výkon systému.

 

 

Rozměry (Š x V x H): 498 x 87 x 191 mm

 

Hmotnost: 6,85 kg

 

 

Ačkoliv Niagara 1200 bude skvěle funguvat s běžným napájecím kabelem, optimálního výkonu dosahuje při připojení napájecího kabelu AudioQuest NRG Z3 nebo některého vyššího modelu (např. MONSOON nebo BLIZZARD). Tyto kabely jsou kompatibilní s technologií Zero Characteristic Impedance (nulová impedanční charakteristika) a umožňují tak beze zbytku využít potenciál Niagara 1200.

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0