akce tip

Velodyne Acoustics Wi-Q 10 AKCE (u nás k poslechu)

Kód:
wi-q10
Cena s DPH: 19 990 Kč
Cena bez DPH: 16 520,66 Kč
Skladová dostupnost:
ihned
Varianta zboží:
Aktivní subwoofer s možností bezdrátového zapojení do každého systému

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Velodyne Acoustics Wi-Q 10 AKCE (u nás k poslechu)

Bezdrátové Wi-Q ztělesňuje tři desetiletí vůdčí schopnosti v oblasti basových technologií.


Wi-Q je cenově dostupný, výkonný, bohatý na funkce a lze jej snadno a rychle integrovat do jakéhokoli zábavního systému bez použití chaotických kabelů. Jednoduchý stisk „EQ“ na dálkovém ovladači a exkluzivní vestavěný procesor produkují optimální basy v místnosti z jakéhokoli zdroje.

Z Wi-Q získáte neuvěřitelný výstup, maximální dopad a hluboký basový výkon bez ohledu na to, kde jste jej umístili. Stačí si vybrat preferovanou polohu, nastavit přiložený mikrofon do své oblíbené polohy k sezení, stisknout tlačítko EQ na dálkovém ovladači a nechat digitálně ovládaný pětikopásmový ekvalizér automaticky upravit váš subwoofer pro skvěle znějící basy.

Subwoofery Wi-Q jsou snadno umístěny na jakémkoli místě nebo skryté ve vlastní skříňce. Jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální výkon, ale krásně se hodí do vašeho prostoru.

Subwoofery Wi-Q nabízejí snadné použití prostřednictvím jednoduchého dálkového ovládání, které vám umožní ovládat všechny funkce subwooferu z pohodlí vašeho oblíbeného křesla s jasnou a viditelnou zpětnou vazbou na předním panelu. Mezi funkce patří Auto EQ, předvolby, noční režim, ovládání hlasitosti, ovládání světla a nastavení fáze.

Zažijte dramatický efekt pulzujících bubnování nebo extrémně nízkých, udržovaných pedálových tónů v klasickém orgánu s čistými a dynamickými basovými vrcholky. Efektivní digitální zesilovače třídy D společnosti Wi-Q snadno a přesně reprodukují dramatický dopad těchto obtížných ultranízkých frekvencí.

Wi-Q obsahuje na míru navržené rozšířené exkurzní ovladače konstruované s odvětrávanými pólovými kusy, které zvyšují manipulaci s energií a zajišťují dlouhodobou spolehlivost. Dvouvrstvé velké měděné hlasové cívky jsou speciálně sladěny s masivními magnety 5,36 a 7,4 lb, aby poskytovaly dynamické basy, které můžete doslova cítit.

Náš exkluzivní systém omezující zkreslení pracuje s digitální přesností, aby bylo dosaženo maximálního výkonu jak ze struktury zesilovače, tak z motoru wooferu, aniž by došlo k přetěžování. Výsledkem je hlubší rozšíření basů, větší dopad a menší zkreslení.

Nastavitelný křížový přechod dolních propustů 40 Hz - 120 Hz umožňuje subpodporu ideálně ladit s hlavními reproduktory. Přímá funkce subwooferu umožňuje Wi-Q přehrávat výstup LFE kanálu 5.1 nebo 7.1 kanálového přijímače beze změny, což zajišťuje nejvyšší úroveň výkonu.

Odkaz na TEST na Hifi-Voice:

 

https://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/subwoofery/2756-velodyne-wi-q-10 

 

Specifikace produktu

 Výrobce

 Velodyne

 Typ subwooferu

 Aktivní

 Měniče

 10" (254 mm), průměr pístu 8,2", přední pozice

 Typ reproduktoru

 Spodní bass reflex

 Výkon kontinuální (W)

 390W dynamický, 195W RMS (Class D)

 Frekvenční odezva od-do (Hz)

 16-240

 Maximální výkon - SPL (dB)

 ± 3

 Barva

 Černá

 Rozměry: Š x V x H (mm)

 387x440x432

 Hmotnost (kg)

 18,6

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0