Marantz CD6007SG

Kód:
cd6007sg
Cena s DPH: 11 190 Kč
Cena bez DPH: 9 247,93 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Marantz CD6007SG
CD přehrávač
Jako další vývoj oceňovaného CD6006 nabízí vyladěný CD přehrávač CD6007 ještě pečlivěji vybrané komponenty a vylepšené rozložení obvodů. Tuhé patky snižují vibrace, zatímco velkoryse dimenzovaný nízkošumový napájecí zdroj napájí digitální a analogové obvody přehrávače. Nový vysoce kvalitní D / A převodník AK4490 se dvěma volitelnými digitálními filtry zajišťuje vysoce přesnou konverzi z digitálního na analogový signál. Ty jsou směrovány na pozlacené výstupy přes diskrétní operační zesilovač HDAM-SA2 vyvinutý společností Marantz. Odpovídající zesilovač PM6007 lze také ovládat pomocí nového dodávaného dálkového ovladače. CD6007 má nově vyvinutý sofistikovaný sluchátkový zesilovač s ovládáním impedance, 
Nejdůležitější vlastnosti vybavení
Všestranné přehrávání hudby:
Užijte si svou sbírku CD a CD-R / RW v nejvyšší kvalitě.
Podpora vašich preferovaných formátů souborů:
USB vstup na přední straně umožňuje přehrávání všech hudebních souborů, včetně WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC HD, ALAC, AIFF a DSD.
Nefalšovaná kvalita zvuku ze všech zdrojů:
Vysoce kvalitní D / A převodník AK4490 je ideální pro soubory s vysokým rozlišením.
Vylepšené přehrávání zvuku:
Dva volitelné digitální filtry optimalizují digitální hudební obsah.
Vyvinuto pro nejvyšší kvalitu:
Zvuk byl dále optimalizován pomocí pečlivě vybraných komponent. 
Vysoce kvalitní zvuk i ze sofistikovaných sluchátek:
Plně diskrétní sluchátkový zesilovač s HDAM-SA2, řízením impedance a funkcí automatického vypnutí.
Čistý zvuk minimalizací rušení:
Dvouvrstvá základní deska a tuhé nohy zajišťují čistší a plnější zvuk.
Ideální připojení zesilovače:
Pozlacené výstupy (L / R a koaxiální digitální) pro stabilní spojení s vaším zesilovačem.
Snadnost použití:
Přehrávač CD, zesilovač a síťový přehrávač Marantz lze ovládat pomocí dálkového ovladače.
Klenot pro váš obývací pokoj:
Dostupné v černé a stříbrno-zlaté barvě.

 


Technologie Marantz HDAM
Společnost Marantz vyvinula vlastní diskrétní obvody, které mají nahradit tradiční integrované obvody. Tyto HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Modules) se skládají z diskrétních komponent s krátkými identickými signálními cestami pro pravý a levý kanál. HDAM mají stejnou funkci jako běžné operační zesilovače IC, ale daleko je překonávají vysokým průtokem a sníženým šumem, což vede k dynamičtějšímu, přesnějšímu a podrobnějšímu zvuku. CD6007 je vybaven vylepšeným obvodem HDAM-SA2, který zajišťuje ještě stabilnější napájení.



D / A převod v referenční kvalitě 
CD6007 je vybaven novým D / A převodníkem s vysokým rozlišením AK4490 referenční třídy. Kromě dvou volitelných možností filtru nabízí rozlišení až 192 kHz / 24 bitů a DSD 5,6 MHz pro optimální věrnost zvuku s pevnými basy, příjemnými středy a měkkými, rozšířenými výškami při přehrávání disků CD a formáty s vysokým rozlišením z paměťového média USB. 



Napájení vysokým proudem
Napájecí jednotka je vybavena rychlými vysokoproudovými Schottkyho diodami a novými úložnými kondenzátory vyšší kvality než předchozí model. Kondenzátory napájecího zdroje byly zvýšeny o 120%, aby se zlepšila stabilita proudu v náročných poslechových situacích a snížil se střídavý šum. 



Sluchátkový zesilovač s HDAM-SA2 a řízením impedance (nízká / střední / vysoká)
Ve srovnání s CD6006 nabízí CD6007 vylepšenou přepracovanou sekci sluchátkových zesilovačů. CD6007 je vybaven exkluzivním modulem HDAM-SA2 s řízením impedance (nízká / střední / vysoká) pro dokonalé přizpůsobení téměř každé značce sluchátek a optimální zážitek ze sólového poslechu. S volitelnou funkcí vypnutí se zesilovač sluchátek automaticky vypne, pokud k zařízení nejsou připojena žádná sluchátka, aby se zabránilo rušení a šumu. 




Přehrávání zvuku ve vysokém rozlišení ze zdrojů USB
Model CD6007 může z připojeného paměťového média USB přehrávat soubory ve formátech MP3, WMA, AAC a WAV, FLAC HD, ALAC, AIFF (až 192 kHz / 24 bitů) a DSD (až 5,6 MHz). 

Digitální filtr
CD6007 se může pochlubit nově vyvinutou možností digitálního filtru. Dva režimy (Filtr 1 / Filtr 2) umožňují pomocí D / A převaděče AK4490 optimalizované přehrávání digitálního hudebního obsahu přizpůsobeného vašim preferencím. Filtr 1 používá pomalý roll-off pro prostorově hlubší zvukový obraz, filtr 2 strmý roll-off pro přesnější stereofonní obraz. 




Nejhudebnější zvuk
CD6007 byl vyvinut a rozsáhle vyladěn týmem, který čerpá z více než 65 let know-how v oblasti hi-fi. Tím se dosáhne výjimečného výkonu pro vaši zvukovou sbírku. Ať už digitální nebo analogový - vždy si můžete vychutnat mimořádně hudební zvuk z jakéhokoli zdroje.
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0