Indiana Line Nota 260 XN

Kód:
nota260XN
Cena s DPH: 6 590 Kč
Cena bez DPH: 5 446,28 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Indiana Line Nota 260 XN
2-pásmový regálový reproduktor s bassreflexem
Indiana Line Nota 260 X  je regálový model zcela nové řady Nota X pro kterou jsou typické černě matné ozvučnice s bočními panely v černošedém dubu a světlém ořechu pro ideální začlenění do moderních interiérů. Dvoupásmová konstrukce osazená vysokotónovým reproduktorem s 26mm hedvábnou kalotou a středobasovým reproduktorem s PP membránou.

Modelová řada NOTA X je navržena s maximální pozorností pro dosažení přirozeného, autentického s velkým prostorem tak, aby se reprodukce maximálně přiblížila zážitku ze živé hudby.
Průzračnost reprodukovaného zvuku se získává nízkou ztrátou i těch nejjemnějších informací, frekvenčně a fázově čistému přechodu mezi reproduktory. To je dosaženo optimálně navženými firemními reproduktory s vyrovnaným frekvenčním průběhem v pracovním pásmu a nízkým zkreslením i mimo něj. Díky dobrým vlastnostem speciálně navžených reproduktorům pro tuto řadu není nutná další frekvenční korekce ve výhybce. Tím se zpřesnil a zjednodušil její návrh, což spolu s jejími pečlivě vybranými komponenty zajistilo nízké ztráty signálu a vynikající technické parametry za mimořádnou cenu......

Zcela nová série NOTA X svými elektrickými vlastnostmi a hlavně vysokou citlivostí nepředstavuje zvýšené zatížení prakticky pro žádný zesilovač ve své cenové kategorii. Nezáleží jestli se jedná o stereo zesilovač nebo AV receiver , Reprosoustavy Indiana Line Nota X přináší kvalitní zvuk hudby i v domácím kinu.
Díky zpracování a použitým materiálům, nízkému mechanickému zkreslení a ztrátám jsou zachovány nejjemnější detaily i při velmi nízkých úrovních poslechu. Je tak zachována transparentnost, živost reprodukce a plný dynamický rozsah.

Indiana Line s řadou Nota X přináší svůj charakteristický zvuk, kvalitní zpracování a krásný italský design i do světa cenově dostupných reprosoustav. Je příkladem toho, jak kvalitní reprosoustavy a za kolik se dají v dnešní době díky vyspělým technologiím a důmyslnému know-how vyrobit.

Specifikace
Středobasový měnič: 166 mm
Výškový měnič: 26 mm hedvábná kalota
Impedance: 4 - 8 Ohm
Pozlacené terminály: single-wiring 
Frekvenční rozsah: 44 - 22.000 Hz / Dělící frekvence: 2600Hz
Citlivost: 91,0 dB
Doporučený výkon zesilovače: 30 - 100 W
Rozměry (š x v x h): 205 x 325 x 290 mm
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Monitor Audio Silver 100 7G black oak

Krásně zpracované regálové reproduktory Silver 100 7G Black Gloss od Monitor Audio, které jsou skokem nad rámec běžného. Díky technologii RST II. generace a novému výškovému reproduktoru jsou navrženy tak, aby eliminovaly zkreslení.

Monitor Audio Silver 100 7G black oak
new
Kód: Silver1007Gblack oak
28 990 Kč bez DPH 23 958,68 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0