Indiana Line Nota 260 XL

Kód:
nota260XL
Cena s DPH: 6 590 Kč
Cena bez DPH: 5 446,28 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Indiana Line Nota 260 XL
2-pásmový regálový reproduktor s bassreflexem
Indiana Line Nota 260 X  je regálový model zcela nové řady Nota X pro kterou jsou typické černě matné ozvučnice s bočními panely v černošedém dubu a světlém ořechu pro ideální začlenění do moderních interiérů. Dvoupásmová konstrukce osazená vysokotónovým reproduktorem s 26mm hedvábnou kalotou a středobasovým reproduktorem s PP membránou.

Modelová řada NOTA X je navržena s maximální pozorností pro dosažení přirozeného, autentického s velkým prostorem tak, aby se reprodukce maximálně přiblížila zážitku ze živé hudby.
Průzračnost reprodukovaného zvuku se získává nízkou ztrátou i těch nejjemnějších informací, frekvenčně a fázově čistému přechodu mezi reproduktory. To je dosaženo optimálně navženými firemními reproduktory s vyrovnaným frekvenčním průběhem v pracovním pásmu a nízkým zkreslením i mimo něj. Díky dobrým vlastnostem speciálně navžených reproduktorům pro tuto řadu není nutná další frekvenční korekce ve výhybce. Tím se zpřesnil a zjednodušil její návrh, což spolu s jejími pečlivě vybranými komponenty zajistilo nízké ztráty signálu a vynikající technické parametry za mimořádnou cenu......

Zcela nová série NOTA X svými elektrickými vlastnostmi a hlavně vysokou citlivostí nepředstavuje zvýšené zatížení prakticky pro žádný zesilovač ve své cenové kategorii. Nezáleží jestli se jedná o stereo zesilovač nebo AV receiver , Reprosoustavy Indiana Line Nota X přináší kvalitní zvuk hudby i v domácím kinu.
Díky zpracování a použitým materiálům, nízkému mechanickému zkreslení a ztrátám jsou zachovány nejjemnější detaily i při velmi nízkých úrovních poslechu. Je tak zachována transparentnost, živost reprodukce a plný dynamický rozsah.

Indiana Line s řadou Nota X přináší svůj charakteristický zvuk, kvalitní zpracování a krásný italský design i do světa cenově dostupných reprosoustav. Je příkladem toho, jak kvalitní reprosoustavy a za kolik se dají v dnešní době díky vyspělým technologiím a důmyslnému know-how vyrobit.

Specifikace
Středobasový měnič: 166 mm
Výškový měnič: 26 mm hedvábná kalota
Impedance: 4 - 8 Ohm
Pozlacené terminály: single-wiring 
Frekvenční rozsah: 44 - 22.000 Hz / Dělící frekvence: 2600Hz
Citlivost: 91,0 dB
Doporučený výkon zesilovače: 30 - 100 W
Rozměry (š x v x h): 205 x 325 x 290 mm
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0