SVS SB-2000 Pro

SVS
Kód:
SB1000Pro
Výrobce:
Cena s DPH: 27 990 Kč
Cena bez DPH: 23 132,23 Kč
Skladová dostupnost:
1 - 2 dny

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: SVS SB-2000 Pro

SVS SB-2000 Pro. Subwoofer s uzavřenou ozvučnicí má kompaktnější konstrukci a hodí se více na hudbu, 12" měničem s dvojitým ferritovým magnetem , zesilovač třídy D (500 W) , DSP procesor, nastavení a ovládání pomocí firemní aplikace a inteligentního rozhraní na zadním panelu. 

Modely 2000 Pro nahrazují nejoblíbenější subwoofery SVS všech dob, a protože nevěříme v nic menšího než v kompletní přepracování, představují ve všech směrech masivní vylepšení výkonu oproti původní řadě 2000. Ohromující rozšíření hlubokých basů a masivní výstup s ohromující muzikálností, která potěší jak audiofily, tak fanoušky domácího kina. Referenční výkon subwooferu nebyl nikdy k dispozici v blízkosti této ceny od skříně této velikosti.

Sofistikovaný 550 watt RMS, 1 500+ watt špičkový výkon DSP zesilovač Sledge STA-550D, inovativní nový 12palcový high-excursion SVS driver a optimalizovaný utěsněný design kabinetu převezmou kontrolu nad prostorem s hlubšími basy a více místností zaplňujícím výkonem, než jaký je obvykle možné ze subwooferu s tak kompaktními rozměry.

SB-2000 Pro nabízí pohodlné ovládání a vlastní předvolby prostřednictvím chytré aplikace SVS subwoofer DSP pro zařízení Apple, Android a Amazon®. Aplikace SVS je nejpohodlnějším způsobem ovládání hlasitosti, přístupu k více funkcím DSP a programování vlastních předvoleb pro hudbu, filmy, hraní her a další. SB-2000 Pro, ideální řešení pro referenční basy v audiofilních hudebních systémech nebo systémech prostorového zvuku domácího kina, nastavuje všechna výkonnostní měřítka ve své cenové kategorii a zároveň překonává mnohem větší subwoofery.

Úchvatný výstup a hluboké basy s přesným ovládáním a přesností.

Díky technologii z vlajkové lodi SVS 16-Ultra Series, vítězů téměř všech průmyslových a mediálních ocenění jako nejlepší subwoofery na celém světě, SB-2000 Pro uvolňuje dechberoucí výkon a rozšíření, aniž by kdy obětoval ovládání ovladače nebo přesnost frekvenční odezvy. Utěsněný design skříně kombinuje nejsofistikovanější technologii subwooferu SVS, která byla kdy vyvinuta, s průkopnickými inovacemi, aby nastavil nový standard pro výkon subwooferu založený na ceně a velikosti skříně.

Zcela nový 12palcový High-Excursion SVS driver – srdceryvné basy s jemností a jemností

12palcový ovladač High-Excursion SVS

Kompletně přepracovaný 12palcový SVS driver poskytuje masivní nízkofrekvenční výstup s neomylnou přesností a přechodovou rychlostí. Hliníkový odvětrávaný kužel s výjimečným poměrem tuhosti k hmotnosti a patentovaný vstřikovaný okraj pro extrémní exkurze zajišťují bezchybný pístový pohyb pro přesné ovládání a přesnost.

Sestava motoru s duálním feritovým magnetem vážící přes 15 liber generuje obrovské množství magnetů, aby vytvořila extrémní výchylky řidiče bez ztráty kontroly. Bez námahy dosahuje prodloužení pod 20 Hz bez zkreslení.

Lehký a pevný hliníkový ventilovaný kužel s protiprachovou čepičkou z kompozitních vláken vytváří prostorové SPL při zachování kontroly i při nejvyšších úrovních pohonu.

Parabolický prostorový zvuk s dlouhou vzdáleností využívající patentované vstřikování umožňuje extrémní výchylky pro basy, které můžete cítit, při zachování životnosti pohonné jednotky.

Hliníkové prodloužení pólového nástavce zlepšuje vlastnosti tepelného managementu pro výjimečný odvod tepla.

Dvouvrstvý design kmitací cívky maximalizuje linearitu a přesnost při plné výchylce a zároveň minimalizuje zkreslení a kompresi výkonu.

Zesilovač Sledge STA-550D – výkon bez námahy a absolutní ovládání.

Zesilovač Sledge STA-550D

Zesilovač Sledge STA-550D, konzervativně hodnocený na 550 wattů RMS, 1 500+ wattů, špičkový výkon, maximalizuje plný potenciál 12palcového měniče s výkonem bez námahy a přesným ovládáním. Inovativní design kombinuje účinnost zesilovače třídy D se schopností přenášet obrovské množství proudu přes plně diskrétní MOSFET pro vynikající výkon subwooferu v reálném světě na všech úrovních měniče a v jakékoli místnosti.

Vysoký proudový výstup z plně diskrétních MOSFETů s účinností zesilovače třídy D umožňuje zesilovači Sledge STA-550D přenášet obrovské množství proudu, což umožňuje obrovský výstup s chirurgickou přesností.

Sofistikované 50MHz analogové zařízení s vysokým rozlišením Audio DSP je nejpokročilejší digitální procesor, jaký byl kdy použit v subwooferu, a zachovává si špičkovou přesnost a nedotčenou kvalitu zvuku díky pokročilému ladění v místnosti, výkonným ovládacím prvkům DSP a dalším. Křivky frekvenční odezvy optimalizované speciálně pro SB-2000 Pro umožňují subwooferu převzít kontrolu nad místností a zcela ji natlakovat ostrými, srdceryvnými basy.

Aplikace pro chytré telefony SB-2000 Pro – vůbec nejjednodušší způsob správy DSP a ovládání subwooferu.

Aplikace pro subwoofer řady 2000 Pro je nejpohodlnějším způsobem, jak ovládat hlasitost, získat přístup k více funkcím DSP a programovat vlastní předvolby pro ladění jedním dotykem optimalizované pro hudbu, filmy, hry a další. Upravte dělicí frekvence, třípásmový parametrický ekvalizér, polaritu, zesílení místnosti a další, vše ze svého oblíbeného sedadla.

Aplikace SVS pro subwoofer také umožňuje pokročilé přizpůsobení, takže můžete subwoofer pojmenovat pro snadné přepínání předvoleb, zvolit pohotovostní režim subwooferu a resetovat subwoofer na tovární nastavení. Připojení Bluetooth umožňuje plné ovládání, i když je subwoofer mimo dohled, a obousměrná zpětná vazba ukazuje úpravy v reálném čase na rozhraní aplikace i subwooferu na zadním panelu.

Připojuje se přes Bluetooth pro pohodlné ovládání, i když je subwoofer v nedohlednu.

3 vlastní předvolby lze uložit pro filmy, hudbu a další, takže máte ladění jedním dotykem optimalizované pro vaše preference poslechu.

3pásmový parametrický ekvalizér umožňuje přesné nastavení strmosti frekvence a faktoru Q až na úroveň jednoho Hz se čtyřmi různými strmostmi, takže uživatelé mohou zlepšit výkon odstraněním špiček, nul a dalších problémů v místnosti.

Dvoucestná zpětná vazba zobrazuje aktualizace v reálném čase na rozhraní aplikace i zadního panelu subwooferu.

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
PSB Alpha S10
Kód: PSB.ALPHAS10.B_4
19 989,20 Kč 19 989 Kč bez DPH 16 519,83 Kč

Audiovector R Sub Arreté

Subwoofer reproduktor R Sub Arreté řady R dánské značky Audiovector s vynikajícím zvukem je osazen 254 mm reproduktorem Pure Piston Technology s trojitým magnetem a titanovou kmitačkou a 254 mm bassreflexem s pasivní membránou. Špičkový ...

Audiovector R Sub Arreté
Kód: arsubabil
81 990 Kč bez DPH 67 760,33 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0