Denon PMA900H NE B (u nás k poslechu)

Kód:
pma900hb
Výrobce:
Cena s DPH: 15 990 Kč
Cena bez DPH: 13 214,88 Kč
Skladová dostupnost:
1 - 2 dny

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Denon PMA900H NE B (u nás k poslechu)

První plnohodnotný Hi-Fi integrovaný zesilovač Denon pro síťové přehrávání

Hlavní rysy

  • Nová generace pokročilého vysokoproudého jednosměrného zesilovače typu push-pull
  • Ultra-nízkošumový předzesilovač s proměnným zesílením a vysoce přesné elektronické ovládání hlasitosti
  • Výkonný napájecí obvod, který využívá nově vyvinutý blokový kondenzátor
  • MM / MC kompatibilní phono ekvalizér
  • Vybaveno HEOS, které realizuje nejnovější síťové audio funkce
  • Technologie převzorkování a bitové expanze "Advanced AL32 Processing Plus"
  • Je převzato mnoho vysoce kvalitních zvukových dílů a exkluzivních vlastních dílů zděděných z PMA-A110.
  • Pozlacený reproduktorový terminál pro přepínání A / B

Nová generace pokročilého vysokoproudého jednosměrného zesilovače typu push-pull

Aby bylo dosaženo nejdůležitějšího tématu v designu audio zesilovače Denon, „spojení jemnosti a síly“, jednoduchého push-pull použití HC tranzistoru, který má špičkovou proudovou kapacitu třikrát větší než obecný tranzistor. Aby se vyřešil zablácený zvuk způsobený změnami ve výkonu prvků, což je problém ve způsobu paralelního řízení velkého počtu prvků pro získání velkého proudu, a aby se realizovala výrazová síla jemně zobrazit i vyjádření hudebních zvuků, Denon je pár. Nadále jsme se drželi zesilování s nejmenší jednotkou prvků. PMA-900HNE využívá obvod diferenciálního dvoustupňového zesilovače, který je stabilnější vůči oscilacím než konvenční diferenciální třístupňový zesilovač, založený na konfiguraci modelu 110. výročí Denonu „PMA-A110“. Stalo se přímočarým trendem kvality zvuku . Velký proudový výstup tranzistoru HC a vysoce stabilní konfigurace obvodu přesně a výkonně pohání různé reproduktory.

Ultra-nízkošumový předzesilovač s proměnným zesílením

PMA-800NE používal jednostupňové zesílení se zesilovačem s vysokým ziskem, ale PMA-900HNE přijal dvoustupňovou konfiguraci s předzesilovačem s proměnným zesílením a výkonovým zesilovačem, podobně jako PMA-A110. Zvýšením nebo snížením zesílení předzesilovače podle hlasitosti se dramaticky zlepší hladina šumu zesílením pouze pomocí výkonového zesilovače bez zesílení předzesilovačem v rozsahu běžně používané hlasitosti... Získali jsme sílu prostorového vyjádření, které je extrémně jemné a vysoce transparentní.

Vysoce přesné elektronické ovládání hlasitosti

PMA-900HNE používá vysoce přesné elektronicky řízené IC ovládání hlasitosti, podobné PMA-A110. Senzor detekuje směr a velikost otáčení knoflíku a na základě těchto informací je hlasitost řízena vysoce přesným elektronicky řízeným objemem namontovaným na hlavní desce. Stejná konfigurace se používá pro levou-pravou rovnováhu a ovládání tónu. To umožnilo zkrátit signálové vedení, které se muselo pohybovat tam a zpět mezi knoflíkem na předním panelu a deskou předzesilovače, a dosáhnout tak ideální minimální signálové cesty.

Výkonný napájecí obvod, který využívá nově vyvinutý blokový kondenzátor

Aby se maximalizovaly možnosti pokročilého vysokonapěťového single push-pull obvodu, obsahuje napájecí obvod velký transformátor jádra EI a na zakázku navržený velkokapacitní (8 200 μF) blokový elektrolytický kondenzátor nově vyvinutý exkluzivně pro PMA-900HNE. Rovněž je použita Schottkyho bariérová dioda s vysokou rychlostí spínání a nízkým usměrňovacím šumem. Reprodukce basů, která kombinuje hloubku a těsnost, která převyšuje svou třídu, je podporována dostatečnou kapacitou napájení

MM / MC kompatibilní phono ekvalizér

K dispozici je phono ekvalizér odpovídající oběma kazetám MM / MC. Protože phono ekvalizér má vysoký zisk a je náchylný k nepříznivým vlivům na kvalitu zvuku v důsledku smyček na vzoru, je možné výrazně zlepšit kvalitu zvuku důkladným zjednodušením a narovnáním obvodu. Přepínáním mezi MM a MC pomocí relé lze jemné analogové signály zesílit čistěji, aniž by bylo potřeba další vedení signálového vedení na desce.
Navíc v PMA-900HNE je OP zesilovač upgradován na zesilovač s vyšší kvalitou zvuku.

Funkce automatického přehrávání TV

Optický / koaxiální digitální vstup je vybaven funkcí automatického přehrávání, která se automaticky zapne, když je detekován vstupní signál z externího zdroje, jako je TV. Můžete vybrat jeden ze čtyř vstupů nebo funkci vypnout.

Vybaveno HEOS, které realizuje nejnovější síťové audio funkce

Vybaveno síťovou audio platformou „HEOS“ používanou v různých audio produktech Denon, jako jsou síťové reproduktory, soundbary a AV zesilovače. Můžete přehrávat různé zdroje zvuku, jako jsou streamovací služby, internetová rádia, hudební servery v místních sítích (NAS / PC / Mac atd.), zdroje zvuku uložené v paměti USB, chytré telefony, tablety, zařízení Bluetooth® atd. Hudbu přehrávanou na tomto přístroji můžete také distribuovat do dalších vestavěných zařízení HEOS připojených ke stejné síti. Každý může snadno nastavit a ovládat pomocí bezplatné aplikace HEOS a podporuje také hlasové ovládání Alexou.

Podporuje širokou škálu hudebních streamovacích služeb a internetových rádií

Podporuje širokou škálu služeb streamování hudby *, jako je Amazon Music HD, AWA, Spotify a SoundCloud. Pomocí streamovací služby si můžete vybrat a přehrát své oblíbené skladby Artis jako dříve a také širokou škálu seznamů skladeb, které si můžete vybrat od nejnovějších skladeb až po klasické skladby, v závislosti na žánru hudby, době, náladě. den atd. Díky široké škále hudby jsou možnosti setkání s novou hudbou nekonečné. Můžete si také užívat internetová rádia po celém světě, včetně hudby, hovorů a zpráv. Podporuje vysílání distribuované ve formátech MP3, WMA a AAC a v databázi „TuneIn“ můžete snadno vyhledávat podle žánru, regionu, jazyka atd.
* Používání služby může vyžadovat samostatnou registraci / smlouvu nebo poplatek.

Kompatibilní s Amazon Alexa

Podporuje hlasové ovládání pomocí Amazon Alexa. Kromě základních operací, jako je přehrávání, zastavení, přeskočení a úprava hlasitosti pouhým hovorem se zařízením s podporou Alexa, jako je Amazon Echo, můžete u skladeb Amazon Music určit název skladby, jméno interpreta, věk, žánr atd. Dá se hrát. Internetovou rozhlasovou stanici můžete také zavolat hlasem.

Logo Amazon Alexa

Podporuje 5,6 MHz DSD a zdroj zvuku s vysokým rozlišením

Podporuje přehrávání souborů DSD a zdrojů zvuku ve vysokém rozlišení uložených na hudebních serverech a paměti USB. Soubory DSD lze přehrávat až do 5,6 MHz a soubory PCM lze přehrávat až do 192 kHz / 24 bitů. Kromě toho také podporuje přehrávání souborů DSD, WAV, FLAC a Apple Lossless bez mezer. I když posloucháte klasickou hudbu nebo živá alba, zvuk nebude mezi skladbami přerušován.

 

Podporuje AirPlay 2

Kompatibilní s „AirPlay 2“, která vám umožní snadno přehrávat hudbu z vašeho iPhone, iPad, Mac atd. S PMA-900HNE si můžete vychutnat zvuk z Apple Music a aplikací. Podporuje také přehrávání ve více místnostech s více zařízeními kompatibilními s AirPlay 2. Kromě toho, pokud přidáte PMA-900HNE jako příslušenství do aplikace „Home“, budete moci přehrávat skladby z knihovny Apple Music * nebo iPhone pomocí hlasového ovládání pomocí Siri.
* Používání služby může vyžadovat samostatnou registraci / smlouvu nebo poplatek.

Funkce příjmu Bluetooth

Podporuje bezdrátové přehrávání hudby ze zařízení kompatibilních s Bluetooth (profil A2DP), jako jsou chytré telefony, tablety a počítače. Protože také podporuje profil AVRCP, můžete také provádět operace, jako je přehrávání, pauza a přeskakování, pomocí dálkového ovladače tohoto zařízení. Můžete spárovat až 8 zařízení Bluetooth.

Technologie převzorkování a bitové expanze "Advanced AL32 Processing Plus"

Vybaveno originální technologií reprodukce analogových vln Denon „Advanced AL32 Processing Plus“, která také podporuje vstup zdroje zvuku s vysokým rozlišením. U vstupních signálů 44,1 kHz / 16 bitů se převzorkování a zpracování bitového rozšíření provádí na 705,6 kHz / 32 bitů. Původní algoritmus, který se vyvinul, odvozuje požadovaný bod z diskrétních hodnot předchozích a následujících dat a provádí ideální interpolační zpracování, které reprodukuje původní analogový průběh. Obnovením dat ztracených během digitálního záznamu s vysokou přesností je realizována reprodukce věrná původnímu zvuku, jako je jemné zobrazení bez zkreslení, přesná lokalizace zvuku a bohatý nízký rozsah. Vstup digitálního signálu (pouze PCM) do PMA-900HNE je obnoven do původního tvaru vlny před tím, než byl digitalizován pomocí Advanced AL32 Processing Plus, a odeslán do bloku zesilovače v následující fázi.

Extrémně nízký fázový šum, který minimalizuje jitter

Při přehrávání digitálního zvuku jsou klíčem k výkonu přesnost a nízký jitter hodinového signálu, který je základem činnosti obvodu. Aby se zlepšila přesnost hodin přiváděných do D/A převodníku, je blízko D/A převodníku umístěn oscilátor hodin s ultra nízkým fázovým šumem, aby se minimalizoval jitter

Je převzato mnoho vysoce kvalitních zvukových dílů a exkluzivních vlastních dílů zděděných z PMA-A110.

Kromě konfigurace obvodu PMA-A110 má PMA-900HNE stejné části jako PMA-A110, které se původně nepoužívají pro produkty této třídy v některých částech, jako jsou kondenzátory a rezistory používané v audio obvodech. . V procesu vývoje PMA-SX1 LIMITED EDITION a PMA-A110 je ideální „Vivid & Spacious“ společnosti Denon představen zavedením vlastních dílů pro Denon vytvořených opakováním zkušební produkce a konkurzu zvukovým inženýrem a zvukovým mistrem.

 

Důkladná opatření proti vysokofrekvenčnímu hluku

Digitální audio obvod je uzavřen ve stíněném pouzdře pro potlačení vlivu vysokofrekvenčního šumu generovaného digitálním audio obvodem, který zpracovává vstup digitálního audio signálu přes síť, USB a Bluetooth na analogový audio signál. Kromě toho je pomocí oddělovacího kondenzátoru odstraněn hluk, který proudí z napájecího vedení. Dále je kvalita zvuku shrnuta pomocí různého dosud nashromážděného know-how, jako je optimalizace zemní impedance změnou typu šroubu nebo podložky, která upevňuje desku nebo šasi podle místa použití

Žebrovaná patka s vysokou hustotou, která potlačuje vibrace

Pro patku, která podporuje vysokou hmotnost výkonového transformátoru, chladiče a šasi, jsou použity žebrované patky s vysokou hustotou. Kromě dalšího posílení antivibračního efektu je aplikováno také pečlivé ladění kvality zvuku.

Pozlacený reproduktorový terminál pro přepínání A / B

Reproduktorové terminály PMA-900HNE jsou pozlacené, aby se zabránilo poškození v průběhu času a udržely si vysokou spolehlivost po dlouhou dobu. Podporuje také banánky. Dva reproduktory podporují přepínání A/B a dva současné výstupy, lze přepínat dva reproduktorové systémy a je možné zapojení bi-wiring.

Další funkce / vlastnosti

  • Přímá mechanická pozemní konstrukce
  • Pozlacené vstupní / výstupní svorky
  • Záznamový výstupní terminál
  • Předvýstup subwooferu
  • Funkce nastavení vyvážení hlasitosti vlevo a vpravo
  • Ovládání tónů (BASY: 100 Hz ± 8 dB, VÝŠKY: 10 kHz ± 8 dB)
  • 4-stupňový stmívač displeje
  • Časovač spánku (10-90 minut)
  • Automatický pohotovostní režim (1 až 90 minut)
  • Dálkové ovládání, které může ovládat i CD přehrávač Denon

HLAVNÍ SPECIFIKACE-PMA-900HNE

Sekce výkonového zesilovače

Ohodnocený výstup 50 W + 50 W (8 Ω, 20 Hz až 20 kHz, THD 0,07 %)
85 W + 85 W (4 Ω, 1 kHz, THD 0,7 %)
Celkové harmonické zkreslení 0,01 % (jmenovitý výkon, -3 dB, zátěž 8 Ω, 1 kHz)
Výstupní terminál Reproduktor A nebo B: Zátěž 4 až 16 Ω
Reproduktor A + B: Zátěž 8 až 16 Ω

Sekce předzesilovače

Vstupní citlivost / vstupní impedance FONO (MM): 2,5 mV / 47 kΩ
FONO (MC): 200 μV / 100 Ω
CD, SÍŤ / AUX, ZÁZNAMNÍK: 106 mV / 17 kΩ
odchylka RIAA PHONO: ± 1 dB (20 Hz až 20 kHz)
Maximální vstup PHONO (MM): 120 mV / 1 kHz
PHONO (MC): 10 mV / 1 kHz

Vstupní / výstupní svorka

Vstupní analogový audio konektor Nesymetrický vstup x 3, vstup PHONO x 1
Analogový výstupní konektor zvuku 1x nesymetrický výstup (RECORDER), 1x výstup pro subwoofer, 1x
výstup pro sluchátka
Digitální vstupní audio konektor Koaxiální digitální vstup x 1, optický digitální vstup x 3
ostatní Síť x 1, USB-A x 1, Wi-Fi / Bluetooth anténa x 2

Komplexní charakteristika

Poměr S/N (síť A) PHONO (MM): 86 dB (zkrat vstupní svorky, vstupní signál 5 mV)
PHONO (MC): 71 dB (zkrat vstupní svorky, vstupní signál 0,5 mV)
CD, SÍŤ / AUX, RECORDER: 105 dB (zkrat vstupní svorky obvod)
Kmitočtová charakteristika 5 Hz až 100 kHz (0 až -3 dB)
Ovládání tónu BASY: 100 Hz ± 8 dB
VÝŠKY: 10 kHz ± 8 dB
Bezdrátové připojení k internetu
Typ sítě Vyhovující IEEE 802.11a/b/g/n/ac (vyhovující Wi-Fi®)
Bezpečnostní WEP 64bit, WEP 128bit, WPA / WPA2-PSK (AES), WPA / WPA2-PSK (TKIP)
Rádiová frekvence 2,4 GHz / 5 GHz

Bluetooth

verze 4.2 4.2
Odpovídající profil A2DP 1.3.2, AVRCP 1.6.2
Podporované kodeky SBC
Frekvenční pásmo / přenosový výkon / komunikační vzdálenost Pásmo 2,4 GHz / třída 1 / přibližně 30 m (vzdálenost přímé viditelnosti)

Obsáhlý

Vnější rozměry (Š x V x H) 434 x 131 x 375 mm
Hmotnost 8,3 kg
zdroj napájení AC 100 V, 50/60 Hz
spotřeba energie 200 W
Spotřeba energie v pohotovostním režimu 0,2 W
2,5 W (když je povolena funkce automatického přehrávání TV, ovládání sítě, Wi-Fi, Bluetooth)
Příslušenství Průvodce snadným startem, návod k použití, záruční list, dálkové ovládání, 2x AAA baterie, 2x anténa Wi-Fi / Bluetooth, napájecí kabel

Datum vydání: konec června 2022

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0