Sestava na míru

Vážení zákaznici,

Na základě vámi daných požadavků vám doporučíme, nejvhodnější sestavu kterou přispůsobíme vašim potřebám. Pokud si přejete poradit osobně a detailněji, máte možnost navštívit náš Shoowroom, kde vám ochotně pomůžem s výběrem.

Můžete také využít náš e-mail hejhalz@seznam.cz nebo mobil 603 494 686 , kde nám sdělte své požadavky na specifikaci sestavy, velikost místnosti a orientační cenu, my vám obratem odpovíme s doporučením.

Při výběru sestavy domácího kina či stereo soustavy je důležité mít na paměti i další faktory, jako je kvalita zvuku, možnost připojení dalších zařízení (např. televize, herní konzole), dostupnost bezdrátového připojení nebo podpora streamovacích služeb.

Pro lepší představu si můžete také prohlédnout naše již realizované sestavy na https://www.facebook.com/HejhalHifi a recenze zákazníků na Googlu, kteří již využili našich služeb.

Věříme, že vám pomůže naše doporučení při výběru domácího kina nebo stereo soustavy a vytvoříme pro vás dokonalý zvukový zážitek v pohodlí vašeho domova.

Děkujeme za váš zájem a těšíme se na vaši návštěvu nebo objednávku .

 

tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0