akce

Naim Uniti Atom HDMI + Cabasse Murano

Kód:
unitiatommurano
Běžná cena: 169 990 Kč
Ušetříte: 20 000 Kč (12%)
Cena s DPH: 149 990 Kč
Cena bez DPH: 123 958,68 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Naim Uniti Atom HDMI + Cabasse Murano

Sada s příjemným analogovým zvukem a kultivovaným přednesem.

Naim Uniti Atom HDMI

Špičkový streamer a integrovaný zesilovač s rozšířenou konektivitou o HDMI ARC rozhraní, díky kterému se otevírá svět špičkového zpracování zvuku TV přijímače, herní konzole apod. ATOM je základním stavebním prvkem nejenom v přírodě, ale také u nás, v sérii UNITI. Vyhledávání a poslouchání hudby z internetu, kvalitní reproduktorové soustavy, řízení pomocí aplikace v telefonu, toť vše, co je třeba k provozu této kompaktní high-endové jednotky. Plná konektivita, streaming, poslech internetových rádií, výrazný kvalitativní posun při rozšíření o externí napájecí jednotky nebo koncové stupně NAIM, není toho málo, co tento všeuměl nabízí. DNA naší společnosti jeho obvody protéká zcela bez kompromisů, tedy se stavte a poslechněte si, jak zní kompaktní zařízení, které se hrdě hlásí k naší konstrukční škole.

  • Audio vstupy 2x optický TOSLink (až 24 bit/96 kHz), 1x koaxiální RCA (až 24 bit/192 kHz, DoP 64 Fs), 1x RCA, 2x USB Typ A (přední a zadní panel)
  • Audio výstupy: 1x Stereo pro koncový zesilovač, 1x RCA výstup pro subwoofer, 1x 3,5mm sluchátkový Jack

Cabasse Murano

KOMPAKTNÍ A ELEGANTNÍ Murano je nejmenší z našich velkých koaxiálních reproduktorů. Výjimečná ve všech registrech nabízí luxusní a elegantní povrch z designu a montáže v našich dílnách ve Francii.

TWEETER-MEDIUM COAXIAL BC13 Srdce mluvčí triaxial TC23, který tým včetně našich referenčních systémů sféry a oceánu, sestaveny a testovány v našich francouzských dílen je BC13 zaručuje dokonalé věrnostní známky, bez vynalézavosti nebo únava ucha, s hloubkou a realismem bezkonkurenční zvuk. Vybavili jsme jej novým hliníkovým vlnovodem speciálně navrženým pro optimální práci s subwooferem Murano.

ČISTÉ MEMBRÁNOVÉ RYBY VČELŮ Nový basový reproduktor 17ND36 byl speciálně navržen pro Murano . Abychom dosáhli hlubokých a rychlých basů v malém objemu skříně, naši inženýři miniaturizovali koncept 55 cm koule. Konkávní membrána s voštinovou strukturou má velmi vysokou tuhost a vynikající tlumení umožňuje velké deformace bez deformace. Vedený dlouhou cívkou ponořenou do vzduchové mezery 45 mm nadměrného motoru o hmotnosti čtyř kilogramů, tento reproduktor dává muranovi hrob čistotu a pevnost krystalu.

HDSE FILTRY Protokol Cabasse opatření v bezodrazové komoře se domnívá, že opatření v ose a 360 ° pro dokonalou kontrolu směrovosti a celkového vyzářeného výkonu v souladu se zásadou Cabasse homogenní distribuce energie HDSE zvuku ( v angličtině homogenní distribuce zvukové energie). Přímé zvuky a odrazené zvuky jsou homogenní, zvuková scéna je široká a stabilní.

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0