YAMAHA WXC-50

Tento streamer s Music Cast systémem funguje i jako předzesilovač s možností připojení TV přes optiku, Aux RCA vstup, USB vstup, Bluetooth, WiFi, má jak fixní stálý výstup tak i regulovaný s možností ovládání hlasitosti na dálku přes Aplikaci v telefonu a

Kód:
wxc50
Výrobce:
Cena s DPH: 12 990 Kč
Cena bez DPH: 10 735,54 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: YAMAHA WXC-50

Připojte svůj stávající AV přijímač domácího kina nebo Hi-Fi systém k tomuto kompaktnímu předzesilovači a poté použijte svou síť Wi-Fi® pro přístup k veškeré hudbě z jednoduché aplikace. Přidejte další reproduktory MusicCast, soundbary nebo přijímače pro bezdrátové přehrávání zvuku ve více místnostech. Kromě Wi-Fi podporuje tento předzesilovač také Bluetooth® a AirPlay®, což umožňuje větší flexibilitu bezdrátového připojení.

Audiofilský zvuk, vynikající design

WXC-50 se vyznačuje pevným kovovým tělem s hliníkovým krytem a tenkým kompaktním designem, který se vejde téměř kamkoli. Pod kapotou najdete vysoce výkonné komponenty a pokročilé obvody, které poskytují výkonné, zvukově čisté předzesílení.

Ovládání na dosah ruky

Připojte WXC-50 k vašemu stávajícímu AV receiveru nebo Hi-Fi systému, poté si stáhněte bezplatnou aplikaci MusicCast a připojte jej ke stávající domácí Wi-Fi a vytvořte výkonný streamovací audio systém.

Rychle vyberte zdroje, procházejte hudební knihovnu a ovládejte přehrávání přímo ze smartphonu nebo tabletu. Nastavení zvukového EQ můžete také ovládat z aplikace.

MusicCast

Získejte přístup k veškeré své hudbě pomocí jednoduché aplikace a bezdrátově ji streamujte po celém domě pomocí stávající sítě Wi-Fi®.

  • Streamujte to všechno. Poslouchejte Pandora®, Spotify, Napster, internetové rádio SiriusXM, TIDAL, Deezer, tisíce bezplatných internetových rádií a hudbu uloženou ve vašich chytrých zařízeních a počítačích.
  • Bezdrátové připojení. Všechny produkty MusicCast jsou plně vybaveny Wi-Fi, Bluetooth® a AirPlay®.
  • Rozšiřte na celý domácí zvukový zážitek. Až budete připraveni, přidejte bezdrátové reproduktory MusicCast, soundbary nebo jiná zařízení až do 9 dalších místností a poslouchejte v celém domě.
  • Žádné dráty, snadná instalace. Díky použití MusicCast se nemusíte obtěžovat umístěním drátů skrz zdi do jiných místností.

 

Alexa na MusicCast

Zařízení s podporou Amazon Alexa – včetně Echo, Dot, Tap a Show – nyní mohou ovládat klíčové funkce jakéhokoli produktu MusicCast pomocí hlasových příkazů. Objevte nový vzrušující způsob ovládání hudby a zábavy u vás doma.

Bluetooth® a AirPlay®

Streamujte prakticky jakýkoli zdroj zvuku přes Bluetooth jako vstup do WXC-50. Zdroje Bluetooth lze redistribuovat prostřednictvím Wi-Fi do jiných zařízení MusicCast. Nebo streamujte pomocí AirPlay ze zařízení Apple® do jediné jednotky.

Tenký, kompaktní design

Pouze 2" vysoký a 8-3/8" široký, lze jej umístit vodorovně nebo svisle, což umožňuje, aby se úhledně vešel téměř do jakéhokoli prostoru.

Rack Police Friendly

S odstraněnými nožičkami je WXC-50 vysoký pouze 1-5/8", což umožňuje jeho umístění na polici v racku s výškou 1U. Dvě jednotky lze umístit vedle sebe na 19" široký police.

Špičková audio technologie

Neúnavná snaha Yamahy o čistotu zvuku je jasně patrná v konstrukci WXC-50. Obvody předzesilovače používají stejný vysoce výkonný ESS digitálně-analogový převodník (DAC), jaký se nachází ve špičkových AV přijímačích Yamaha, a vlastní konfigurace uzemnění napájecího zdroje zabraňuje degradaci zvuku. 48bitové digitální ovládání hlasitosti poskytuje mnohem větší přesnost a kvalitu než běžné ovládací prvky. Vysoce pevné kovové šasi dodává stabilitu nezbytnou pro čistou a výkonnou reprodukci hudby.

Zvuk s vysokým rozlišením

WXC-50 podporuje zvuk s vysokým rozlišením – včetně FLAC/WAV/AIFF až 192 kHz/24-bit, Apple Lossless (ALAC) až 96 kHz/24-bit a DSD až 5,6 MHz – pro přesnější reprodukci zvukové detaily, přítomnost a atmosféra.

Proprietární zpracování zvuku Yamaha

Compressed Music Enhancer výrazně zlepšuje reprodukci zvuku ze smartphonů nebo jiných komprimovaných zdrojů, jako jsou soubory MP3. Hlasitostně adaptivní EQ automaticky upravuje vyvážení basů/výšek podle úrovně hlasitosti. Advanced Bass Extension Processing poskytuje hlubší a bohatší zvuk na nízké úrovni – skvělé pro použití s ​​kompaktními nebo vestavěnými reproduktory. Režim přímého přehrávání umožňuje přehrávat zdroje zvuku s vysokým rozlišením tak, jak jsou, bez jakéhokoli zpracování.

Režim hráče

Pokud chcete upravit hlasitost z připojeného Hi-Fi zesilovače nebo AV receiveru, WXC-50 umožňuje vypnout režim „předzesilovače“ a používat zařízení jako síťový audio přehrávač. Přepnutím do režimu „přehrávač“ se obejde ovládání hlasitosti a jakékoli zpracování, což umožňuje přímé přehrávání zvuku ve vysokém rozlišení.

Ovládání jedním dotykem

Stisknutím libovolného tlačítka na předním panelu přístroj zapnete a spustíte přehrávání dříve zvoleného zdroje, což poskytuje rychlý a snadný přístup k vaší oblíbené hudbě.

WXC-50 je také dodáván s ultratenkým dálkovým ovladačem, který nabízí šest předvoleb, takže můžete rychle přistupovat ke svým oblíbeným internetovým rozhlasovým stanicím, i když zrovna nemáte po ruce svůj smartphone nebo tablet.

Pro-Grade konektivita a ovládání

WXC-50 podporuje funkce na profesionální úrovni včetně:

・Drátový ethernetový port

・Vypínač bezdrátového připojení

・Optické a analogové vstupy

・Digitální optické a koaxiální výstupy

・Výstup pro subwoofer

· Spouštěcí vstup/výstup

・Vzdálený vstup

Pohodlné připojení s vybranými Hi-Fi zesilovači Yamaha

WXC-50 poskytuje pohodlný způsob připojení k vybraným Hi-Fi zesilovačům Yamaha, které mají hlavní vstup a spouštěcí vstupy. Po připojení zde znázorněným způsobem lze zapnout napájení systému Hi-Fi zesilovače a ovládat hlasitost prostřednictvím aplikace MusicCast.

Nízká spotřeba

WXC-50 spotřebuje v pohotovostním režimu méně než dva watty. Při zapnutém napájení je spotřeba energie stále nízkých 5 W a i při dlouhodobém používání je spotřeba energie šetrná k životnímu prostředí. Kromě toho vám funkce Auto Power Standby umožňuje šetřit energii automatickým vypnutím napájení po dvou, čtyřech, osmi nebo 12 hodinách.

Disklavier ENSPIRE™

Proměňte celý svůj domov v koncertní síň. Zkombinujte nejpokročilejší piano na světě, Disklavier ENSPIRE, s MusicCast a vychutnejte si zvuk a hudbu skutečného akustického piana v jakékoli místnosti vašeho domova.

Zesilovač WXA-50 lze použít k napájení reproduktorů pro doprovodné stopy ve stejné místnosti jako Disklavier, zatímco předzesilovač WXC-50 lze použít k přenosu zvuku piana i doprovodných stop do jiných místností.

 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0