Acoustic Energy AE105 mk2 kus (u nás k poslechu)

Kód:
ae1052wa
Cena s DPH: 6 490 Kč
Cena bez DPH: 5 363,64 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Acoustic Energy AE105 mk2 kus (u nás k poslechu)
Novinka - nástěnný reproduktor Acoustic Energy AE105, speciální úchytky na zadní straně umožňují pověšení na zeď vodorovně i horizontálně, jsou opatřeny i gumovými podložkami pro opření o zeď.
  V každém balení jsou součástí dvě kricí mřížky s magnetickým uchycením v černém a šedo bílém provedení

 

AE105 je nejnovějším přírůstkem do zcela nové řady 100. Všestranný, 2-pásmový reproduktor primárně určený pro montáž na stěnu, AE105 je stejně vhodný do knihovny nebo police

AE105 využívá měkký kopulovitý výškový reproduktor s vlnovodem WDT spolu se dvěma 130mm měniči z papírového kužele, z nichž jeden funguje jako pasivní zářič pro lepší výkon basů. AE105, optimalizovaný pro vertikální montáž na stěnu s poslechovou pozicí na nebo pod osou výškového reproduktoru, lze AE105 použít k jednoduchému vylepšení stereo zvuku z vašeho televizoru nebo jako přední L/R, středový a prostorový reproduktor v rámci vícekanálových systémů domácího kina. ve spojení s odpovídajícím kompaktním subwooferem AE108-2.

Nová řada 100 představuje množství evolučních vylepšení zaměřených na zdokonalení zážitku z poslechu. Tato elegantní, kompaktní a přesto výkonná řada reproduktorů ztělesňuje všechny kvality, kterými je Acoustic Energy proslulá, a zároveň využívá všeho, co jsme se naučili na naší nepřetržité cestě vývoje.

TWEETER

Zakázkový 25mm výškový reproduktor s měkkou kopulí od Acoustic Energy byl navržen v tandemu s basovým měničem řady 100, aby nabízel optimální integraci a sladění tónů. Ve spojení s naším vlnovodem technologie Wide Dispersion Technology je oblast přechodu mezi pohonnými jednotkami slyšitelně plynulá, zatímco sestava vysoce výkonného neodymového motoru zajišťuje spolehlivé a nezkreslené vysokoobjemové přehrávání.

Reproduktory

130mm basový/středový měnič používaný v řadě 100 byl vyvinut s vysoce výkonným motorem s dlouhou výchylkou, který poskytuje uspokojivé úrovně hlasitosti a rozšíření basů z relativně kompaktních ozvučnic. Dopovaný papírový kužel umožňuje vyšší výhybkový bod pro hladší středový rozsah a plynulou výhybku s výškovým reproduktorem, což vytváří extrémně vysokou věrnost, detailní a především hudební reprodukci zvuku.

DESIGN SKŘÍNĚ

Řada 100 používá tenké, 15 mm vysoké hustoty (HDF) skříně s pečlivě vyladěným vyztužením, které snižuje škodlivé rezonance a zároveň zachovává tělo a látku z kompaktních praktických skříní.

CROSSOVER

Od komponentů až po crossover cup... je to všechno nové!

 

• Pohonné jednotky: 130 mm papírové kužely (jeden pasivní)
• Výškový reproduktor: 25 mm látková kupole
• Frekvenční rozsah: 55 Hz - 26 kHz
• Citlivost: 91 dB
• Výkon: 120 W
• Dělicí frekvence: 3 kHz
• Impedance: 6 ohmů
• Konstrukce: 2pásmová •
Mřížka Tenký látkový magnetický střih (černá a světle šedá)
• Rozměry (mm): 450 x 200 x 120 (VxŠxH)
• Hmotnost: 4,7 kg (každý)
• Povrchové úpravy: Černá, bílá a ořechová vinylová dýha

 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0