Triangle Esprit Australe Ez bílá vysoký lesk

Kód:
TRG.ESP.AUSTRALEEZ.WG_4
Výrobce:
Triangle
Prodej ukončen 
  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Triangle Esprit Australe Ez bílá vysoký lesk

Australe Ez je referenční reproduktor řady Esprit. Elegantní 1.2 metru vysoký 3-pásmový sloupový reproduktor Australe Ez byl navržen tak, aby zaplnil místnosti velkých rozměrů (více než 30 m2) a poskytl hluboké a silné basy. Zahrnuje 6 měničů: dva výškové měniče, jeden 160 mm středobasový měnič z přírodní celulózy a tři basové měniče nové generace, které poskytují širokou a plně detailní zvukovou scénu.


Australe Ez se může pochlubit bezkonkurenčními technologickými inovacemi, které nově definují tuto sérii a poskytují jedinečný pocit z hudby jako naživo. Je zde použita nová technologie DPS „Dynamic Pulse System“ s druhým výškovým měničem v zadní části skříně, která byla dosud vyhrazena pouze pro reproduktory ze série Magellan. Více než dva roky byla vyvíjena nová generace měničů pro zlepšení výkonu reproduktoru při nízkých frekvencích. Se svými technologickými inovacemi a pozorností věnovanou každému detailu jsou reproduktory Australe Ez vstupní branou k čisté prémiové kvalitě bez kompromisů.


 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Monitor Audio Silver 500 7G black gloss

Elegantní Silver 300 7G Ash od Monitor Audio nabízí nově vyvinuté měniče Rigid Surface Technology (RST) II pro co nejpřirozenější zvuk. Jsou navržené tak, aby snižovaly zkreslení. Jedná se o nejoblíbenější model řady Silver.

Monitor Audio Silver 500 7G black gloss
new
Kód: MonitorAudioSilver 25007Gblack gloss
64 990 Kč bez DPH 53 710,74 Kč

Klipsch R-800F

Tato nová generace reproduktorů Klipsch Reference zaznamenala výrazné zvětšení velikosti klaksonu Tractrix, který probíhá od jednoho okraje reproduktoru k druhému.

Klipsch R-800F
Kód: R800FPAR
26 990 Kč bez DPH 22 305,79 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0