MAGNAT MTT-990 / gramofon / bílá

Kód:
4018843497105_ean_3
Cena s DPH: 23 990 Kč
Cena bez DPH: 19 826,45 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: MAGNAT MTT-990 / gramofon / bílá

MTT 990

Magnat zařadil do své ho portfolia gramofon MTT 990.

Tento audiofilsky laděný pří stroj spojuje v&scaron echny vý hody pří mé ho pohonu s vynikají cí m poměrem vý konu a ceny.

Snahou konstrukté rů bylo uvé st na trh gramofon, který podtrhne 45-leté zku&scaron enosti a bude vhodnou volbou pro pří znivce Magnatu.

Na světě není mnoho vý robců, kteří doká žou vytvořit motory pro jednotky s pří mý m pohonem.

Designé rům Magnatu se v&scaron ak podařilo zhmotnit jejich představy a vý sledkem je motor, který nabí zí tři rychlosti (33, 45, 78 ot / min), té měř dokonalou synchronizaci (< 0,08%) a obrovský kroutí cí moment 2,2 kgf / cm.

Talí ř o průměru 12&ldquo (305 mm) je vyroben ze speciá lní ho plastu (POM), který je zná mý svou vysokou torzní tuhostí a jehož rezonanční chová ní je podobné vinylu - což se uká zalo jako velmi vý hodné z hlediska vý sledné ho zvuku.

&Scaron asi gramofonu je vyrobeno z MDF s vysoce lesklou černou povrchovou ú pravou a vyznačuje se velkou tuhostí a odolností vůči nežá doucí m vibrací m.

Napá jecí transformá tor je zavě&scaron en na &scaron asi tak, aby se zabrá nilo dal&scaron í m rezonancí m.

Magnat MTT 990 je osazen 10-palcový m ramé nkem ve tvaru pí smene J - což je dle ná zoru vý robce optimá lní charakteristika pro eliminaci zkreslení .

Trubička ramé nka je vyrobena ze speciá lní ho legované ho hliní ku, přičemž vnitřní kabelá ž obsahuje měděné drá ty s vysokou čistotou od japonské ho specialisty Mogami.

Ramé nko má čtyři kloubová ložiska z nerezové oceli s kuličkový mi ložisky z uhlí kové oceli.

Ramé nko gramofonu Magnat MTT 990 je vý &scaron kově nastavitelné a má bajonetovou hlavici pro pohodlné a přesné nasazení přenosky.

Gramofon je osazen přenoskou Audio Technica AT95E.

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0