new

Denon gramofon DP-3000NE Dark Ebony s přímým pohonem

Přesné přehrávání Direct-Drive motor Raménko S-Shape Vertikální snímání Nastavitelné izolační nožky Pevná konstrukce Odnímatelný protiprachový kryt

Kód:
DP-3000NE
Výrobce:
Cena s DPH: 59 990 Kč
Cena bez DPH: 49 578,51 Kč
Skladová dostupnost:
1 - 2 dny

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Denon gramofon DP-3000NE Dark Ebony s přímým pohonem
Prémiový Direct-Drive Hi-Fi gramofon

Jedná se o vlajkovou loď prémiových gramofonů Denon® s přímým pohonem. Pevná konstrukce a raménko S-Shape poskytují detailní hudbu bez rezonancí. A tmavá dýha z přírodního ebenového dřeva z něj dělá krásný doplněk vašeho prostoru.

Key Features
  • Přesné přehrávání
  • Direct-Drive motor
  • Raménko S-Shape
  • Vertikální snímání
  • Nastavitelné izolační nožky
  • Pevná konstrukce
  • Odnímatelný protiprachový kryt
 

  • MISTROVSKÉ GRAMOFONOVÉ DÍLO

    Model DP-3000NE se vyznačuje stejnou měrou krásy a kvality zvuku a jeho cílem je změnit vaše pocity z poslechu.

PRÉMIOVÝ DIRECT-DRIVE HI-FI GRAMOFON

Prémiový gramofon s přímým náhonem, raménkem Denon® S-Shape, pevnou konstrukcí a úžasným designem.

SOLIDNÍ KONSTRUKCE 

Pevná konstrukce a robustní nastavitelné izolační nožičky zajišťují pevnost potřebnou k reprodukci detailní hudby bez rezonancí. 

KRÁSNÝ DESIGN 

Tmavá ebenová přírodní dýha a kovový talíř, raménko a ovládací prvky vypadají ve vašem prostoru úžasně. 


    •  

       


  •  

     

  • PLNĚ NASTAVITELNÝ

    Několik možností nastavení umožňuje použití široké škály MM nebo MC přenosek. A díky 9mm vertikálnímu výškovému nastavení na základně raménka lze snadno nastavit vertikální sledovací úhel.

 

Motor s přímým náhonem

Navazuje na dlouholetou tradici systému přímého pohonu motoru Denon, jehož rychlost otáčení nekolísá bez ohledu na zvolenou rychlost nebo zatížení. Jednoduché použití, nenáročná údržba a téměř okamžité dosažení plných otáček. Společnost Denon uvedla na trh svůj první gramofon s přímým pohonem, model DN-302F, určený pro vysílací studia v roce 1970.

Originální staticky vyvážené raménko Denon S-Shape

Je vybaven pečlivě zkonstruovaným zakřiveným raménkem ve tvaru S s optimalizovaným úhlem sledování v jakémkoli bodě desky. Toto nově vylepšené rameno Denon® je vybaveno nastavením hmotnosti přenosky, nastavením proti sklouzávání (0-3 g) a nově vyvinutým nastavením výšky ramene (0-9 mm). Poskytuje vám plnou flexibilitu při přizpůsobení gramofonu vašim preferovaným přenoskám nebo vlastní podložce.

Prostorové vektorové řízení motoru PWM

Prostorová vektorová šířkově pulzní modulace (SV-PWM) je nová konstrukce pro řízení otáčení motoru. SV-PWM je jednoduše algoritmus používaný k řízení modulu PWM (pulzně šířková modulace), který v podstatě napájí motor. SV-PWM výrazně omezuje harmonické v motoru, které mohou způsobovat přehřívání a kolísání točivého momentu, a nabízí nepřetržitý spolehlivý výstup napětí a frekvence po dlouhou dobu poslechu při libovolné rychlosti otáčení nebo zatížení prostřednictvím nepřetržité zpětné vazby rychlosti otáčení.

Napájecí zdroj SMPS

Spínaný napájecí zdroj (SMPS) je pro gramofony velmi výhodný, protože se vyhýbá použití lineárního transformátoru, čímž se zamezí zbytečným vibracím. Umožňuje integraci napájecího zdroje do gramofonu, čímž se zbavuje jakéhokoli externího napájecího transformátoru nebo napájecích cihel visících za výrobkem. Zabraňuje také kolísání napětí a frekvence v důsledku kolísání napájecí sítě.

Nastavitelné izolační nožičky

Klíčovou roli hrají nožičky, které chrání přehrávání před vibracemi z povrchu, na kterém je gramofon umístěn. Tyto nožičky jsou však také nastavitelné, aby byl talíř dokonale vyvážen pro co nejpřesnější sledování drážky jehlou.

 

 

SPECIFIKACE

Technické informace
Obecné
Colors

Dark ebony

Dimensions

500 x 394 x 185mm (W x D x H)

Weight

18.5 kg

Power Supply

AC 100-240V, 50/60Hz

Power consumption

<4W

Stdby Power consumption

Less than 0.3W

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0