Dynaudio Evoke 50 bílý lak vysoký lesk

Kód:
DYN.EVOKE50.WH_4
Výrobce:
Cena s DPH: 119 990 Kč
Cena bez DPH: 99 165,29 Kč
Skladová dostupnost:
Na objednání

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Dynaudio Evoke 50 bílý lak vysoký lesk

Trojpásmová sloupová reprosoustava Dynaudio Evoke 50 s příjemným, velmi muzikálním projevem.

 

Cílem řady Evoke je nabídnout při dané ceně výjimečnou hodnotu pomocí technologií odvozených z řad Contour a Confidence, vestavěných do čistých linií elegantních skříní s povrchovou úpravou vysoké kvality. Osazení dvěma 18 cm MSP Esotec+ basovými měniči s novým košem, vysokou dynamikou a výkonem a vylepšeným magnetickým systémem umožňujícím vysoký zdvih membrány, 15 cm MSP Esotec+ středopásmovým měničem a 28 mm Cerotar výškovým měničem s textilní kalotou a vnitřním vrchlíkem Hexis. Hexis optimalizuje akustické vlastnosti dutiny za textilní kalotou, což přispívá k vyrovnanější frekvenční odezvě. Optimalizovaný magnetický systém s magnety Ferrite+ zvyšuje citlivost výškového měniče. Tyto nově vyvinuté technologie vedou k dynamickému, detailnímu a přirozenému podání výškového frekvenčního pásma s velmi nízkou hladinou fenoménu poslechové únavy.

 

Nový zaoblený elegantní tvar. Skříně v černém a bílém provedení jsou lakovány zcela novou technikou, umožňující dosáhnout nádherný vysoký lesk s efektem skleněného povrchu. Dřevěné povrchové úpravy používají otevřenou dýhu s velmi přirozeným pocitem. Ořech má teplé, hluboce tmavé tóny. Světlé dřevo je vyrobeno z překrásné světlé dýhy meruňky. Měniče jsou vybaveny nově navrženými krycími kroužky upevňovacích vrutů, dodávajícími reprosoustavám stylový čistý vzhled, který zdůrazňuje kvalitu povrchové úpravy skříně a pohyblivých součástí měničů. Krycí kroužky jsou odlévané jako jeden kus, proces odlévání zahrnuje také povrchovou úpravu kroužku a není tak potřeba kroužek lakovat. To zaručuje, že kroužek neztratí pěkný povrch ani po letech používání reprosoustavy. Reprosoustavy Evoke 50 jsou dodávány s dvoudílnými pěnovými ucpávkami, které uživateli umožňují vyladit vyústění bassreflexu ve třech krocích: plně otevřený, polouzavřený, zcela uzavřený. Uživateli je tak umožněno nastavit podání basů v souladu s umístěním reprosoustav a parametry poslechové místnosti.

 

Technická specifikace:

  • citlivost 87dB (2.83V/1m)
  • zatížení podle IEC 260W
  • impedance 4 ohmy (min. 3 ohmy při 100 Hz)
  • frekvenční rozsah (± 3 dB) 30 Hz – 23 kHz
  • otevřená ozvučnice se zadním bassreflexem
  • 3 pásmová výhybka 2. řádu (středy/výšky) a 3. řádu (bas), dělicí frekvence výhybky 430 / 3500 Hz
  • basový měnič 2x18cm Esotec+ MSP
  • středopásmový měnič 15cm Esotec+ MSP
  • výškový měnič 28mm Cerotar s Hexis vrchlíkem
  • hmotnost 26,9 kg
  • rozměry (š x v x h) 215 x 1140 x 307 mm, rozměry s nožkami/mřížkou 215 x 1162 x 373 mm

 

Recenze na hifi-voice.com

Zahraniční recenze

Zakoupíte u našich prodejců

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Monitor Audio Silver 300 7G ash

Elegantní Silver 300 7G Ash od Monitor Audio nabízí nově vyvinuté měniče Rigid Surface Technology (RST) II pro co nejpřirozenější zvuk. Jsou navržené tak, aby snižovaly zkreslení. Jedná se o nejoblíbenější model řady Silver.

Monitor Audio Silver 300 7G ash
new
Kód: MonitorAudioSilver 23007Gash
54 990 Kč bez DPH 45 446,28 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0