Bluesound PULSE SUB+ bílá

Kód:
BLS.PULSESUBPLUS.W_4
Výrobce:
Cena s DPH: 16 990 Kč
Cena bez DPH: 14 041,32 Kč
Skladová dostupnost:
Na objednání

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Bluesound PULSE SUB+ bílá

Pozvedněte úroveň poslechu na vyšší úroveň s novým bezdrátovým aktivním subwooferem Bluesound Pulse Sub+. Subwoofer je osazen 20 cm měničem a chytrým DSP zesilovačem dodávajícím 150 wattů hlubokých, detailních basů bez zkreslení...

Pozvedněte úroveň poslechu na vyšší úroveň s novým bezdrátovým aktivním subwooferem Bluesound Pulse Sub+. Subwoofer je osazen 20 cm měničem a chytrým DSP zesilovačem dodávajícím 150 wattů hlubokých, detailních basů bez zkreslení. Můžete ho připojit k bezdrátovým reproduktorům, zesilovačům a streamerům Bluesound. Jeho elegantní kompaktní design a bezdrátová konektivita nabízejí nespočet možností umístění v místnosti. Pomocí ovládací BluOS aplikace v češtině můžete subwoofer snadno a rychle spárovat s Bluesound přehrávačem a nastavit jeho hlasitost a parametry výhybky.


  • Lze bezdrátově připojit k bezdrátovým reproduktorům, domácímu kinu nebo stereo komponentům Bluesound
  • Hluboké basy v hudbě, filmech a hrách s výkonem 150 wattů
  • Měnič s průměrem 203 mm napájený chytrým DSP zesilovačem pro kontrolované basy bez zkreslení
  • Bezdrátový design umožňuje umístit subwoofer téměř kdekoli
  • Elegantní a kompaktní kabinet lze umístit vedle, za nebo pod nábytek
  • Snadné a rychlé párování pomocí BluOS aplikace v češtině
  • Subwoofer můžete postavit, položit nebo namontovat na stěnu pomocí držáku, který najdete v balení

 

Prostě přidejte basy

Bezdrátový subwoofer Bluesound Pulse Sub+ je snadno ovladatelný, což začíná použitím BluOS aplikace v češtině pro nastavení a párování s libovolným přehrávačem Bluesound. V aplikace jsou k dispozici samostatné ovladače hlasitosti, dělicí frekvence výhybky a fáze, které umožňují snadno ovládat a nastavit subwoofer do optimálních podmínek pro nejlepší poslech v daném prostoru.



Umístěte ho kdekoli

Bluesound Pulse Sub+ je dodávaný s magnetickými gumovými nožičkami a držákem na zeď, které vám dají absolutní volnost umístit ho kdekoli v místnosti. Jednoduše ho umístěte na vhodné místo a projděte instalační proceduru v ovládací aplikaci. Všestranný design vám umožní umístit subwoofer za nebo vedle jakéhokoli nábytku nebo ho položit a nechat ho zmizet pod sedačkou do doby, než se probudí se zvukem, který otřese místností.



Chytřejší než průměr

Díky 150W chytrému DSP zesilovači spojenému se zakázkovým basovým měničem s dlouhým zdvihem o průměru 203 mm je Bluesound Pulse Sub+ perfektním společníkem pro jakýkoli BluOS systém domácí zábavy. Jeho pevnost, dynamický výkon a schopnost přehrát bez zkreslení basy až do 22 Hz umožňují subwooferu Bluesound Pulse Sub+ zapojení do jakéhokoli typu zvuku v domě. Pokud chcete ještě více basů, můžete přidat k přehrávači druhý subwoofer Bluesound Pulse Sub+ a ovládat ho také pomocí aplikace BluOS v češtině.





kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0