Triangle AIO 3 břidlicově černá

Kód:
TRG.AIO3.BS_4
Výrobce:
Cena s DPH: 9 990 Kč
Cena bez DPH: 8 256,20 Kč
Skladová dostupnost:
Na objednání

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Triangle AIO 3 břidlicově černá

Bezdrátový reproduktor AIO 3 vybaven dvěma 25 mm kopulovitými výškovými měniči a dvěma 100 mm středobasovými měniči. Tato 2 x 2 pásmová konfigurace poskytuje věrný, detailní stereo zvuk s dostatečnými hloubkami. Větrací otvor na zadní straně posiluje nízké frekvence pro zvýšení výkonu. AIO 3 je navržen tak, aby přinesl hudbu do průměrné místnosti o rozloze 15 m2 a více. Streamujte veškerou hudbu z telefonu, tabletu nebo počítače díky připojení Bluetooth a Wifi. Na zadní straně zařízení AIO 3 naleznete široký výběr vstupů, například optický RCA 3,5 mm a USB A, které umožňují připojení k širokému spektru audio-video zařízení.


Reproduktor AIO 3 je vyhotoven v nádherných skandinávských látek a kusech z broušeného hliníku, elegantně zapadne do obývacího pokoje, ložnice nebo i kuchyně.


 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0