Lyngdorf D-5 IC

Kód:
LYN.D-5IC_4
Výrobce:
Cena s DPH: 34 990 Kč
Cena bez DPH: 28 917,36 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Lyngdorf D-5 IC

Lyngdorf Audio přináší nové instalační reproduktory Lyngdorf D-5 IC. Disponují diskrétním designem a jsou navrženy pro integraci do stropu. D-5 IC jsou dodávány s vlastním krytem měničů, takže není nutný žádný dodatečný kryt...

Společnost Lyngdorf Audio přináší nové instalační reproduktory Lyngdorf D-5 IC. Disponují diskrétním designem a jsou navrženy pro integraci do stropu.


D-5 IC jsou dodávány s vlastním krytem měničů, takže není potřeba žádný dodatečný kryt.


První instalační reproduktory od společnosti Lyngdorf Audio

Model D-5 IC přináší kvalitu zvuku Lyngdorf Audio na trh zakázkových instalačních reproduktorů. Po úspěšném uvedení reproduktorů Lyngdorf do moderních obývacích pokojů, od nástěnných reproduktorů MH a FR a BW boundary wooferů, až po skříňkové reproduktory CS-1, série Lyngdorf Discreet rozšiřuje sortiment společnosti o nástěnné a stropní reproduktory pro stereo a vícekanálové instalace.


D znamená diskrétní

Všechny modely instalačních reproduktorů Lyngdorf Audio jsou navrženy pro diskrétní integraci do zdi nebo do stropu, s mechanismem pro upevnění na zeď s montážními nožičkami.


Nastavitelný výškový měnič

Model D-5 IC je vybaven nastavitelným výškovým měničem. Spolu s designem čtvercové skříňky tato konstrukce umožňuje šíření zvuku směrem k oblasti poslechu, například pokud je reproduktor použit jako výškač namontovaný vpředu nahoře, po stranách nebo za posluchači. Výškový měnič lze po instalaci dále doladit.


Předem namontovaný kryt

Reproduktory D-5 IC jsou dodávány s vlastním předmontovaným krytem měničů, takže není zapotřebí žádný dodatečný kryt nebo uzavřená dutina ve zdi. To zajišťuje, že zvukový výkon je vždy konzistentní a méně závislý na konstrukci stěny a dostupném prostoru za stěnou.


Design

Basové měniče, středobasové měniče a výškové měniče D-5 IC jsou navrženy společností Lyngdorf Audio a obsahují výškové měniče s měkkou kupolí, lehké hliníkové kužely a výkonné ventilované magnety.


 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Audiovector QR5

Stejně jako všechny reprosoustavy Audiovector je celá od návrhu, výrobu, lakování až po kompletaci vyrobena v Dánsku ( 100% Made in Denmark). Ozvučnice se zaoblenými hranami je osazena reproduktory vlastní výroby.

Audiovector QR5
Kód: 901366
84 990 Kč bez DPH 70 239,67 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0