Bluesound HUB

Kód:
BLS.HUB_4
Výrobce:
Cena s DPH: 8 790 Kč
Cena bez DPH: 7 264,46 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Bluesound HUB

Bluesound HUB přemění jakýkoli stávající zdroj zvuku ve vaší domácnosti na moderní multiroom streamer a zpřístupní ho jakémukoli síťovému přehrávači Bluesound nebo NAD. Připojte k HUBu jakýkoli digitální nebo analogový zdroj a streamujte...

Síťový zdroj zvuku Bluesound HUB přemění jakýkoli stávající zdroj zvuku ve vaší domácnosti na moderní multiroom streamer a zpřístupní ho jakémukoli síťovému přehrávači Bluesound nebo NAD. Připojte k Bluesound HUB jakýkoli digitální nebo analogový zdroj zvuku a streamujte ho kamkoli v domě, bez omezení kabely nebo vzdáleností.


HUB můžete připojit k síti bezdrátově pomocí spolehlivého dvoupásmového Wi-Fi modulu nebo klasicky kabelově pomocí ethernetu. Napájení je řešeno prostřednictvím moderního USB-C konektoru, který šetří místo pro ostatní vstupy.


Všechny tyto funkce jsou zaobaleny v malém, ale zato elegantním těle černé barvy, které zapadne opravdu kamkoli. Jednoduše ho schováte za TV, umístíte na polici, nebo zavěsíte na zeď pomocí klíčových dírek na jeho zadní straně.


  • síťový zdroj zvuku Bluesound HUB
  • přemění jakýkoli zdroj zvuku na moderní streamer
  • integrace a výhody pokročilého multiroom ekosystému BluOS
  • ovládání pomocí intuitivní aplikace v češtině
  • analogové i digitální vstupy včetně HDMI eARC
  • předzesilovač pro MM přenosku s nízkým šumem
  • síťová konektivita pomocí WiFi nebo Ethernet
  • napájení přes USB-C adaptér

 

BluOS Hi-Res Audio WiFi HDMI

Bluesound HUB multiroom streamer

Sdílení zvuku v multiroom systému

HUB přetvoří jakýkoli digitální nebo analogový zdroj zvuku na bezdrátové zařízení v rámci BluOS multiroom systému. V jednom systému můžete mít až 4 HUBy najednou. Ovládání je zajištěno intuitivní aplikaci pro Android, iOS, macOS a Windows.



Bluesound HUB CD vinyl

Streamujte své oblíbené CD nebo vinyly

Pokud jste majitelem rozsáhlé hudební sbírky na fyzických nosičích, s Bluesound HUB si můžete vychutnat výhody bezdrátového streamování a užívat si i nadále vaše oblíbené CD nebo LP desky. HUB přemění jakýkoli CD přehrávač nebo gramofon na síťový streamer s vysokým rozlišením, a vy si tak budete moci vychutnat vaši milovanou sbírku v kterékoli místnosti.



Bluesound HUB konektivita

Bohatá digitální i analogová konektivita

Na zadním panelu Bluesound HUB naleznete množství digitálních a analogových vstupů: HDMI eARC, digitální optický TOSLINK, digitální koaxiál, stereo analogový linkový RCA a vstup pro gramofonové MM přenosky. Každý HUB může současně přehrávat 1 analogový a 1 digitální stream do několika různých BluOS přehrávačů najednou.



kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0