Chord Hugo M Scaler – DAC a upsampler černá

Kód:
ChhugoMScalerB
Výrobce:
Cena s DPH: 104 990 Kč
Cena bez DPH: 86 768,60 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Chord Hugo M Scaler – DAC a upsampler černá

Hugo M Scaler je vysoce pokročilý upscaler, s potenciálem dodatečného vylepšení zvuku digitálního audia, jenž byl stejně jako ostatní produkty této společnosti kompletně navržen a vyroben ve Velké Británii,

Zařízení používá jedinečnou a nejpokročilejší technologii filtrování, která umožňuje rozšíření standardní frekvence 44,1 kHz na 705,6 kHz (což je 16krát více než přirozené rozlišení CD) a přenos takového signálu do příslušného D/A převodníku; připojením D/A převodníků Chord Electronics s duálními BNC vstupy, jako jsou DAVE, Qutest nebo nový Hugo TT 2, zvyšuje kapacitu zařízení až na 768 kHz (s daty 96 kHz).

Hugo M Scaler přináší bezkonkurenční výhody WTA (Watts Transient Alignment) založené na technologii FPGA, díky níž můžete výrazně vylepšit kvalitu zvuku. Ačkoli je navržena pro použití s D/A převodníky Chord Electronics (pro dosažení maximálních mžností upscalingu), může být Hugo M Scaler použit pro práci s jakýmkoli DAC´em vybaveným příslušnými vstupy, pokud to samozřejmě umožňují jeho dekódovací schopnosti. 

Hugo M Scaler dokáže zlepšit kvalitu zvuku každého audio systému (s digitálním zdrojem), ať už se jedná o sluchátkový zesilovač nebo stacionární audio sestava.

Hugo M Scaler je vybaven pěti digitálními vstupy (2x BNC, 2x optický, USB Typ-B) a nabízí širokou škálu připojení. Vstup USB je kompatibilní se soubory DSD a PCM (až do DSD 256), při upsamplingu DSD na PCM pomocí patentovaného filtru, dochází k výraznému vyčištění zvuku v podobě šumů a dalších nežádoucích interferencí obecně obsažených v DSD. Hugo M Scaler může vysílat signál jedním ze tří výstupů: optickým, S / PDIF nebo galvanicky izolovaným dvojitým BNC. Posledně jmenovaný je právě ten, jenž po připojení k dedikovaným D/A převodníkům Chord Electronics umožňuje upscaling na maximální rozlišení (768 kHz s daty 96 kHz). Hugo M Scaler byl vytvožen speciálně pro řadu TT, takže jeho rozměry ideálně kopírují zesilovač TToby a DAC Hugo TT a umožňují tak vytvořit vysoce pokročilý audio systém, jenž zároveň nezabírá příliš mnoho místa. 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0