SVS SB-1000 Pro

SVS
Kód:
SB1000Pro
Výrobce:
Cena s DPH: 16 990 Kč
Cena bez DPH: 14 041,32 Kč
Skladová dostupnost:
1 - 2 dny

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: SVS SB-1000 Pro

SVS SB-1000 Pro. Subwoofer s uzavřenou ozvučnicí má kompaktnější konstrukci a hodí se více na hudbu, 12" měničem s dvojitým ferritovým magnetem , zesilovač třídy D (325 W) , DSP procesor, nastavení a ovládání pomocí firemní aplikace a inteligentního rozhraní na zadním panelu. 

Řada SVS 1000 Pro obsahuje technologické průlomy z referenční řady 16-Ultra, nejoceňovanějších subwooferů, které existují. Tato technologie se připojuje k exkluzivním inovacím 1000 Pro Series a nastavuje nový standard pro výkon subwooferu kdekoli v cenovém rozpětí. Více lidí než kdy jindy si nyní může vychutnat basy pod hranicí lidského sluchu, které otřásají místností, s neomylným ovládáním a přesností pro pohlcující zážitky z hudby a domácího kina.

Oba modely řady 1000 Pro se rozšiřují až na 20 Hz a níže, kde jsou basy pouze cítit, a to s úderem do hrudi a přesným vykreslením detailů. Přepracovaný 12palcový měnič SVS s vysokou exkurzí a konzervativně hodnocený 325 watt RMS, 820+ watt špičkový výkon zesilovač Sledge s plně diskrétním výstupem MOSFET a 50 MHz analogová zařízení DSP zajišťují masivní dynamický dopad s přesností a jemností.

Prostřednictvím silné kombinace inspirovaného inženýrství, vlajkové lodi technologie a bezkonkurenčního uživatelského zážitku přináší SVS výkon referenčního subwooferu více lidem než kdy dříve.

325 W RMS a 820+ wattový špičkový výkon Sledge STA-325D zesilovač kombinuje masivní vysoký proudový výstup diskrétních MOSFETů s účinností třídy D. Jedinečný design, který se může pochlubit mizejícím nízkým zkreslením, uvolňuje téměř neomezený výkon na vyžádání při zachování přesné kontroly ovladače.

High-Excursion 12palcový subwooferový měnič SVS je vybaven sestavou motoru s duálním feritovým magnetem s dlouhým parabolickým prostorem pro extrémní výchylky, který poskytuje masivní výstup s jemností a přesností, a to i při nejintenzivnějších poslechových úrovních.

50MHz Analog Devices Audio DSP poskytuje přesně přesnou frekvenční odezvu prostřednictvím pokročilého ladění v místnosti a výkonných ovládacích prvků, přičemž umožňuje subwooferu převzít kontrolu nad prostorem s basy zaplňujícími místnost.

Průkopnická aplikace SVS Subwoofer DSP pro chytré telefony je vůbec nejjednodušším způsobem, jak ovládat hlasitost, spravovat vlastní předvolby a dolaďovat výkon ve vašem systému.

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0