akce tip

REL S510 Black (u nás k poslechu)

Kód:
S510
Výrobce:
Běžná cena: 73 990 Kč
Ušetříte: 8 000 Kč (11%)
Cena s DPH: 65 990 Kč
Cena bez DPH: 54 537,19 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: REL S510 Black (u nás k poslechu)
Společnost REL ACOUSTICS staví subwoofery, které posunuly hranice domácí reprodukce nejnižších tónů do zcela nových dimenzí. Jedná se o sub-basové systémy naprosto unikátní kvality. Za zvukem značky REL stojí špičkový inženýring. Klíčovými směry managementu jsou inovativnost, technologická vyspělost, vysoká provozní spolehlivost, robustnost a designová atraktivita.

Subwoofer REL Acoustics S/510 poskytuje neuvěřitelnou úroveň všestranného výkonu. S/510 umožňuje těm, kteří mají méně místa, nebo při párování s menšími high-end reproduktory, mít perfektního tanečního partnera.

Totální upgrade.
U subwooferu S/510 bylo vylepšeno napájení, měniče a speciální filtry, aby byl získán lepší výkon. To vše spolu s vylepšením kabinetu nezbytným pro to, aby se tato vylepšení objevila čistě. Subwoofery řady S jsou triumfálním vývojem, který překonal všechna očekávání designového týmu REL. S/510 vyžadoval upgrade svého kužele ContinuousCast Alloy Cone, aby mohl přežít jeho masivní upgrade výkonu. Výsledkem jsou přesnější a mnohem hlasitější hluboké basy. Jedinečně vyladěné pasivní zářiče SuperProgressive používají speciální odpružení k produkci výkonu na rozdíl od konvenčních subwooferů.

Zesilovač NextGen3.
Při 500 wattech zesilovač NextGen3 produkuje obrovské zásoby energie a proudu. 20% + zvýšení výkonu (předchozí verze byla 400W) je zapotřebí k dosažení vysokých úrovní výkonu, potřebných pro moderní domácí kino a také k produkci extrémně hlubokých basů v high-end 2-kanálovém systému.

Poskládejte si až tři jednotky pro maximální výkon.
Ve skutečném světě se basy vyskytují se šířkou, hloubkou a výškou. Poskládáním až tří jednotek (stereo nebo hlavní reproduktory L-P) se osvětlí správná perspektiva a výška zvukových událostí. Tím se zvyšuje reprodukce z konvenčního sterea nebo domácího kina na panoramatickou perspektivu každé zvukové události v plném rozsahu.
 
Technické specifikace:
  • Typ subwooferu: Aktivní
  • Měniče: 254 mm Ø
  • Typ reproduktoru: Spodní bass reflex
  • Reproduktor 10”
  • Výkon: 500 W RMS
  • Zesilovač třídy D
  • Ozvučnice s 12 “pasivní membránou
  • Šířka x výška x hloubka: 400 x 410 x 464 mm
  • Čistá hmotnost: 31,7 kg
  • Obsah balení: napájecí kabel, vysokovýkonné propojení Neutrik Speakon, uživatelská příručka


kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

REL Carbon Special Black Piano

Carbon Special je nový model s omezenou dostupností, který kombinuje naši nejnovější konstrukci s nejmodernějšími komponenty z naší referenční řady

REL Carbon Special Black Piano
Kód: RCSBP
119 990 Kč bez DPH 99 165,29 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0