Triangle Magellan Duetto 40th zlatý dub

Kód:
TRG.MAG.DUETTO40.GO_4
Výrobce:
Cena s DPH: 137 490 Kč
Cena bez DPH: 113 628,10 Kč
Skladová dostupnost:
Na objednání

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Triangle Magellan Duetto 40th zlatý dub

Živost a dynamika jsou charakteristickými znaky zvuku společnosti TRIANGLE a jsou obsaženy v tomto skvosti, kompaktním 2-pásmovém regálovém reproduktoru Duetto. Vynikající kus inženýrství, jeho rohový výškový reproduktor TZ2900 je vybaven kopulkou nové generace z hořčíkové slitiny. Tento měnič zvýrazní nejjemnější detaily vašich nahrávek a zvýrazní jemnost vyšších harmonií. Jeho 160 mm středobasový/basový měnič s plným rozsahem vytváří bohaté basové detaily. Je vybaven novou papírovou membránou, která reprodukuje jakýkoli hlasový rejstřík s velkou neutralitou bez sebemenšího zabarvení. Reproduktor Duetto nabízí opravdu čistý zvuk a posouvá hudbu vpřed.


Jeho propracovaná výhybka, vybavená vysoce kvalitními komponenty, optimalizuje fázování basů a výšek pro dosažení výjimečné transparentnosti. Tento kompaktní reproduktor se dokonale hodí do místností o rozloze menší než 30 m2, což je technologický úspěch pro reproduktor sestávající jen ze dvou měničů, Duetto se dodává s boxem na příslušenství pro přizpůsobené odizolování. Stojan na reproduktory S08, navržený speciálně pro tento model, je k dispozici jako volitelné příslušenství.


 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Kef R3 Meta walnut

3-pásmová bass-reflexová policová reprosoustava; nejnovější 12. generace UniQ® s technologii MAT™(Metamaterial Absorption Technology)

Kef R3 Meta walnut
Kód: r3metaw
54 980 Kč bez DPH 45 438,02 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0