Lyngdorf D-500 Center

Kód:
LYN.D-500CENTER_4
Výrobce:
Cena s DPH: 59 990 Kč
Cena bez DPH: 49 578,51 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Lyngdorf D-500 Center

Lyngdorf Audio přináší nové instalační reproduktory Lyngdorf D-500 Center Center. Disponují diskrétním designem a jsou navrženy pro integraci do zdi. D-500 Center Center jsou dodávány s vlastním krytem měničů, takže není zapotřebí dodatečný kryt...

Společnost Lyngdorf Audio přináší nové instalační reproduktory Lyngdorf D-500 Center. Disponují diskrétním designem a jsou navrženy pro integraci do zdi.


D-500 Center jsou dodávány s vlastním krytem měničů, takže není potřeba žádný dodatečný kryt.


První instalační reproduktory od společnosti Lyngdorf Audio

Model D-500 Center přináší kvalitu zvuku Lyngdorf Audio na trh zakázkových instalačních reproduktorů. Po úspěšném uvedení reproduktorů Lyngdorf do moderních obývacích pokojů, od nástěnných reproduktorů MH a FR a BW boundary wooferů, až po skříňkové reproduktory CS-1, série Lyngdorf Discreet rozšiřuje sortiment společnosti o nástěnné a stropní reproduktory pro stereo a vícekanálové instalace.


D znamená diskrétní

Všechny modely instalačních reproduktorů Lyngdorf Audio jsou navrženy pro diskrétní integraci do zdi nebo do stropu, s mechanismem pro upevnění na zeď s montážními nožičkami.


Plnohodnotný design reproduktoru

Modely D-500 Center jsou navrženy jako širokopásmové reproduktory se dvěma pasivními basovými měniči, které doplňují středobasový a výškový měnič. Díky tomuto designu se modely D-500 Center snadno ovládají, přičemž dosahují frekvenci pod 50 Hz. Jsou vhodné pro systémy bez subwooferu v menších nebo středně velkých místnostech nebo jako nástěnné reproduktory s plným rozsahem ve stereo sestavě vlevo a vpravo od televizoru.


Předem namontovaný kryt

Reproduktory D-500 Center jsou dodávány s vlastním předmontovaným krytem měničů, takže není potřeba žádný dodatečný kryt nebo uzavřená dutina ve zdi. To zajišťuje, že zvukový výkon je vždy konzistentní a méně závislý na konstrukci stěny a dostupném prostoru za stěnou.


Design

Výškové, středobasové a výškové měniče v D-500 Center jsou navrženy společností Lyngdorf Audio a obsahují výškové měniče s měkkou kupolí, lehké hliníkové kužely a výkonné ventilované magnety.


 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0