Triangle Esprit Antal Ez kaštan

Kód:
TRG.ESP.ANTALEZ.CH_4
Výrobce:
Cena s DPH: 44 990 Kč
Cena bez DPH: 37 181,82 Kč
Skladová dostupnost:
Na objednání

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Triangle Esprit Antal Ez kaštan

Od roku 1994 sloupový reproduktor Antal svedl mnoho milovníků Hi-Fi. Díky integraci nejnovějších technologických inovací se vrací se svou sedmou aktualizací: Antal Ez. Renomovaný Antal byl vždy symbolem sloučení nejvyšší kvality a rozumné ceny. Tento 3-pásmový sloupový reproduktor obsahuje skvělý výškový reproduktor vyvinutý původně pro sérii Magellan. Patentovaná technologie dává reproduktorům TRIANGLE obrovskou dynamiku a efektivitu.


Antal Ez představuje příchod klíčové technologie, 100% přírodní celulózové membrány pro středobasový měnič. Přírodní papír bez jakékoli chemické úpravy je dokonalým kompromisem mezi lehkostí a tuhostí pro velmi přirozenou reprodukci tónů a hlasů. Dva sklolaminátové basové reproduktory zase poskytují hluboké a silné basy. Antal Ez poskytuje elegantní skleněný podstavec pro stabilitu s gumovými a kovovými hroty pro oddělení vašeho reproduktoru od podlahy. Zaujme každého, kdo hledá moderní, živý reproduktor využívající technologie TRIANGLE. Vhodné pro místnosti od 20 do 40 m2.


 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Audiovector QR5 SE

Cílem konstrukce řady QR SE bylo nabídnout nejpokročilejší technologie v dokonale zpracovaném a proporčně vyváženém high-endovém balení. Zvuk je velký, odvážný a dynamický, ale zároveň jemný a detailní.

Audiovector QR5 SE
Kód: 901367SE
94 990 Kč bez DPH 78 504,13 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0