Acoustic Energy Corinium Teac ( u nás k poslechu )

Kód:
aecorite
Cena s DPH: 179 990 Kč
Cena bez DPH: 148 752,07 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Acoustic Energy Corinium Teac ( u nás k poslechu )

Acoustic Energy Corinium - Novinka Roku 2023.

Tweeter

V návaznosti na úspěch naší kupole z uhlíkových vláken na řadě 500 jsme identifikovali potřebu použít ještě lehčí kopuli pro Corinium, abychom maximalizovali přechodovou odezvu systému. Hledali jsme tedy materiál lehčí než uhlíková vlákna a následně jsme získali nový materiál měkké kopule. Tento nově vyvinutý design výškového reproduktoru nyní prokázal, že snižuje zabarvení, zvyšuje jemné vysokorychlostní přechody a reprodukuje ty nejjemnější detaily a rafinovanost.

Ovladače pro středy a basy

Srdcem Corinia je pohonná jednotka střední třídy. Pokrývá 5 oktáv a je to klíčový prvek, který produkuje většinu zvuku z reproduktorového systému. Nový kužel a prostorový zvuk z uhlíkových vláken pomáhá poskytovat specifické tonální kvality, na které jsme se u tohoto reproduktoru zaměřovali... nabízející nejpřirozenější zvuk a realistický hudební výkon. Extra šířka ozvučnice Corinium nám umožnila umístit o něco větší basový měnič. Vrátili jsme se k základům, abychom vyvinuli zbrusu nové zarovnání basů, které kombinuje hmotnost, rychlost a slam a vytváří přirozený, realistický zvuk z dosud poměrně kompaktního systému reproduktorů. Ve spojení jsme vyvinuli zbrusu nový 140mm basový měnič, který produkuje velký, silný, kontrolovaný a přirozený basový zvuk. 

Crossover

Náš 3-pásmový crossover, optimalizovaný pro nejlepší přechodový výkon, kombinuje výstupní výkon každého měniče a poskytuje bohatý, tonálně vyvážený zvuk. V celém rozsahu jsou použity vysoce kvalitní komponenty, včetně tlumivek se vzduchovým jádrem, kondenzátorů z metalizované polypropylenové fólie a rezistorů z oxidů kovů. Výhybka je připojena k pohonným jednotkám pomocí vnitřní kabeláže audiofilské kvality, která se vyznačuje patentovaným uspořádáním vodičů, které poskytují nejlepší možný hudební detail a dynamický výraz.

Skříň

Všechny tyto průkopnické nové pohonné jednotky a crossovery jsou umístěny v nádherně zakřiveném, dokonale zpracovaném inertním krytu. Hybridní 'Resonance Suppression Composite' (RSC) skříně mají minimální tloušťku 22 mm a liší se až 50 mm pro optimální výkon. Náklon o 4° zlepšuje časové přizpůsobení zvuku posluchači, zatímco 6mm ultra tuhá hliníková přední ozvučnice pevně ukrývá měniče a izoluje jakékoli rezonance kabinetu od poslechového prostředí. 

 

Technické specifikace

Ovladač střední třídy |
120mm basové měniče z uhlíkových vláken | 2 x 140mm kužely z uhlíkových vláken
výškový reproduktor | 29mm Měkká kopule
Design | 3-pásmový reflex se zakřivenou skříní RSC a hliníkovou přepážkou
Frekvenční rozsah | 32Hz – 30kHz (- 6dB) / 38Hz – 25kHz (-3dB)
Citlivost |
Manipulace s výkonem 92 dB/m/2,83 V | 200W
dělicí frekvence |
Impedance 260Hz / 3400Hz |
Připojení 4 ohmy | 4mm Jednodrátové banánkové zásuvky / 9mm rýčové připojení
Rozměry | 1100 mm (vč. hrotů) x 235 mm x 385 mm (VxŠxH)
Hmotnost | 40 kg (na reproduktor)

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Monitor Audio Silver 500 7G satin white

Elegantní Silver 300 7G Ash od Monitor Audio nabízí nově vyvinuté měniče Rigid Surface Technology (RST) II pro co nejpřirozenější zvuk. Jsou navržené tak, aby snižovaly zkreslení. Jedná se o nejoblíbenější model řady Silver.

Monitor Audio Silver 500 7G satin white
new
Kód: MonitorAudioSilver 25007Gsatin white
64 990 Kč bez DPH 53 710,74 Kč

Audiovector R 6 ARRETÉ

4,5 pásmový sloupový reproduktor z nové řady R s výškovým měničem AMT Arreté 4. generace, středovými a basovými karbonovými měniči Audiovector, extra zadním papírovým středovým měničem a novým isobarickým bass reflex systémem. ...

Audiovector R 6 ARRETÉ
Kód: R6AC
769 900 Kč bez DPH 636 280,99 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0